Børst svampene fri for urenheder med en bagepensel, fjern stokkene og skær hattene i ½ cm tykke skiver. Hak hvidløget fint og rist begge dele på panden i lidt hed olie med salt og peber til svampene er møre og væden kogt væk. Skær løgene i tynde skiver og dup dem helt tørre. Varm den neutrale olie op i en lille kasserolle til det bobler omkring enden af en tandstik. Kom halvdelen af løgene i og friter dem gyldne og sprøde. Dryp af på køkkenrulle og gentag med anden halvdel. Skyl salaten og slyng den tør. Halver pærerne, fjern stilk og kernehus og skær kødet i både. Læg tortillaerne op på række og smør et lag flødeost på. Læg 2 skiver skinke på hver og top med en håndfuld salat. Fordel svampe, pærer og friterede løg ovenpå og dryp med pesto. Rul tortillaerne sammen om fyldet, så de er forseglede i den ene ende og server. Kan bruges til madpakken, på picnic eller som en let aftensmad.
Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.
Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.
Kundekommentarer ()