Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Steg grisen i olivenolie på en varm pande i 2-3 min. eller til den er gylden og næsten gennemstegt. Krydr den med salt og peber.
Snit hvidløg i tynde skiver og snit halvdelen af løg i både. Skær squashen i tern og tilsæt det hele til grisen. Steg i yderligere 6-7 min. Eller til grine er gennemtilberedt og grøntsagerne møre. Krydr med al pastor krydderi og salt efter behov.
Pil det sidste løg. Blend løg, koriander (med stilke) og hakkede tomater i en foodprocessor. Smag til med spidskommen, limesaft, salt og evt. et nip sukker.
Skær avocado i tern og snit salaten fint.
Lun tortillas på en tør varm pande eller i microovnen. Hold dem lune i et rent viskestykke.
Fyld lune tortillas med gris, salsa og top med avocado og salat. Servér straks med cremefraiche til.
Al pastor krydderiblanding indeholder:
Kommentarer og forslag til opskriften