0

Wraps med spicy gris, avocado og sprød salat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

 

grisekød i strimlerhvidløgløgsquashal pastor krydderiblanding (stærk)
1 min.
Spicy gris

Steg grisen i olivenolie på en varm pande i 2-3 min. eller til den er gylden og næsten gennemstegt. Krydr den med salt og peber. 

Snit hvidløg i tynde skiver og snit halvdelen af løg i både. Skær squashen i tern og tilsæt det hele til grisen. Steg i yderligere 6-7 min. Eller til grine er gennemtilberedt og grøntsagerne møre. Krydr med al pastor krydderi og salt efter behov. 

 

flåede og hakkede tomaterspidskommenkorianderlimeavokadohjertesalat
10 min.
Salsa og topping

Pil det sidste løg. Blend løg, koriander (med stilke) og hakkede tomater i en foodprocessor. Smag til med spidskommen, limesaft, salt og evt. et nip sukker. 

Skær avocado i tern og snit salaten fint. 

Tortillacreme fraiche 18%
15 min.
Anretning

Lun tortillas på en tør varm pande eller i microovnen. Hold dem lune i et rent viskestykke. 

Fyld lune tortillas med gris, salsa og top med avocado og salat. Servér straks med cremefraiche til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Al pastor krydderiblanding indeholder:

  • nelliker
  • spidskommen
  • laurbærblad
  • annattofrø
  • korianderfrø
  • hel spidskommen
  • mexicansk oregano 
  • sorte peberkorn
  • limeskal
  • appelsinskal