
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Steg kødet i olivenolie på en varm pande i 2-3 min., til det er gyldent og næsten gennemstegt, og krydr med salt og peber.
Snit hvidløg i tynde skiver og halvdelen af løg i både, og skær squash i tern.
Tilsæt det hele til panden med kødet, og steg i yderligere 6-7 min., til kødet er gennemtilberedt, og grøntsagerne er møre. Krydr med al pastor krydderi og salt efter behov.
Pil det sidste løg, og blend løg, koriander (med stilke) og hakkede tomater i en blender eller med en stavblender. Smag til med spidskommen, limesaft, salt og evt. et nip sukker.
Skær avokado i tern, og snit salaten fint.
Lun tortillas på en tør varm pande eller i mikroovnen, og hold dem lune i et rent viskestykke.
Fyld lune tortillas med kød og salsa, top med avokado og salat, og servér straks med creme fraiche og limeskiver til.
Al pastor krydderiblanding indeholder:
Kommentarer og forslag til opskriften