Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Del fisken i tern på ca. 2 x 2 cm. Kom dem på en tallerken, og drys med lidt fint salt. Lad dem salte i 10-15 min.
Pil og snit løg, så fint du kan, og kom dem i en skål. Kom lidt fint salt ved, og knug det godt ind i løgene. Hæld 1/2 dl. lys eddike over, og vend rundt. Efter 5 min. tilsættes sukker til en tilpas sur/sød smag. Lad løgene stå, til de skal bruges.
Slyng salat og koriander tørt i en salatslynge.
Vend fisken i lidt mel eller endnu bedre i maizena. Brun stykkerne grundigt af på en pande i rigeligt neutral og meget varm olie. De må meget gerne blive sprøde og gyldne på begge sider. Krydr dem med salt og peber. Hæld forsigtigt fedtstoffet fra panden, kom sur-sød sauce på (gem lidt til anretning), og steg det hele i et minut til chilisaucen dækker alle fiskestykker.
Lun wrapsene på en pande eller i ovnen. Pil imens koriander, og pluk salaten.
Som vist på billedet. Server det sidste chilisauce og mayonnaise til.
Kundekommentarer ()