Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hæld risene i en kasserolle, og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risene. Tilsæt lidt salt, kog risene i ca. 20 min., og lad dem hvile 5 min. efterfølgende.
Skær kød, broccoli, gulerødder og forårsløg i mundrette stykker.
Varm en wok eller stor gryde op ved høj varme.
Steg kød og grøntsager i 1/2 spsk. olie pr. person i flere etaper under omrøring, så det hele kan få godt med farve.
Efterfølgende steges ægget, og hakkes så i små stykker.
Bland æg, ris og revet hvidløg godt sammen med kød/grøntsagsblandingen.
Smag til med soya.
Fordel retten i skåle, og top med friskhakket koriander.
Kommentarer og forslag til opskriften