0
Yakimeshi (stegte ris) med mør gris, broccoli, gulerod og forårsløg

Yakimeshi (stegte ris) med mør gris, broccoli, gulerod og forårsløg

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Nødder, Jordnødder, Sesam, Æg, Soya

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

brune ris
1 min.
Kog risene

Hæld risene i en kasserolle, og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risene. Tilsæt lidt salt, kog risene i ca. 20 min., og lad dem hvile 5 min. efterfølgende. 

broccoligulerodforårsløgSous vide, mør grisenakke
3 min.
Forbered kød og grøntsager

Skær kød, broccoli, gulerødder og forårsløg i mundrette stykker.

tamari/soyahvidløg
15 min.
Stegning

Varm en wok eller stor gryde op ved høj varme.

Steg kød og grøntsager i 1/2 spsk. olie pr. person i flere etaper under omrøring, så det hele kan få godt med farve.

Efterfølgende steges ægget, og hakkes så i små stykker. 

Bland æg, ris og revet hvidløg godt sammen med kød/grøntsagsblandingen.

Smag til med soya.

koriander
30 min.
Anretning

Fordel retten i skåle, og top med friskhakket koriander.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
572 kcal
Fedt:
31,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
1,9 g
Kulhydrat:
38,8 g
heraf sukkerarter:
7,4 g
Kostfibre:
7,1 g
Protein:
30,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?