0
Yoghurtsmarineret kylling med tabouleh
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi:  551 kcal

Fedt: 18,8g

Kulhydrat: 51g

Protein: 40,3g

Kostfibre: 8,3g

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kyllingebryst uden skindyoghurt naturel 0,5%saltSkagen Secret krydderi
1 min.
Kyllingen

Varm ovnen op ved 225 grader. Hæld yoghurten i et ovnfast fad, krydr godt med salt og krydderiblandingen, og lad kyllingen marinere heri. Dette trin kan med fordel gøres nogle timer før servering - eller endda dagen før.

grov bulgur
5 min.
Bulguren

Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog i 8-10 min under låg ved svag varme. Lad den kogte bulgur afdryppe og køle lidt af i en sigte.

spidskålsquashcitronpersille
8 min.
Grøntsagerne

Skyl kålen, squashen, citronen og persillen grundigt, og afdryp for vand. Hak kålen og persillen groft, og skær squashen ud i små tern.

15 min.
Kyllingen

Bag kyllingen i ca. 8 min, til den får en mørk overflade. (Tjek at kødet er gennemstegt)

citronsort peberolivenolie, ekstra jomfru
25 min.
Taboulehen

Bland bulguren, de hakkede grøntsager, revet citronskal, citronsaft og 1/2 spsk. olivenolie pr. person. Smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér den bagte kylling med yoghurtsvallen og taboulehen

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?