Næringsfordeling pr. person
Energi: 551 kcal
Fedt: 18,8g
Kulhydrat: 51g
Protein: 40,3g
Kostfibre: 8,3g
Varm ovnen op ved 225 grader. Hæld yoghurten i et ovnfast fad, krydr godt med salt og krydderiblandingen, og lad kyllingen marinere heri. Dette trin kan med fordel gøres nogle timer før servering - eller endda dagen før.
Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog i 8-10 min under låg ved svag varme. Lad den kogte bulgur afdryppe og køle lidt af i en sigte.
Skyl kålen, squashen, citronen og persillen grundigt, og afdryp for vand. Hak kålen og persillen groft, og skær squashen ud i små tern.
Bag kyllingen i ca. 8 min, til den får en mørk overflade. (Tjek at kødet er gennemstegt)
Bland bulguren, de hakkede grøntsager, revet citronskal, citronsaft og 1/2 spsk. olivenolie pr. person. Smag til med salt og peber.
Servér den bagte kylling med yoghurtsvallen og taboulehen
Kundekommentarer ()