Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær hvidløget i tynde skiver, og overfør dem til en gryde sammen med 1 tsk. olie pr. person. Lad det simre i ca. 5 min. ved lav varme.
Skær squashen i små tern, og overfør dem til gryden med hvidløg. Lad det hele stege under jævnlig omrøring i ca. 10 min., indtil squashen er blevet mør.
Kom kødet i en skål sammen med krydderiblandingen og 1/4 tsk. fint salt pr. person, og rør det godt sammen med en grydeske.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Form 4-5 kødboller pr. person, og steg dem i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2 min. på to sider, indtil de har fået farve og er lige netop gennemstegte.
Kom bouillonen i gryden til squashen, og hæld vand i, indtil det dækker ca. 1 cm over fyldet. Bring suppen i kog og lad den simre.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem til senere.
Skær tomaterne i små stykker, og krydr dem med salt og peber.
Steg gnocchier på en varm pande i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 1 min. på to sider, indtil de har fået godt med farve og er gennemstegte.
Blend suppen med en stavblender, og smag den til med salt, peber og lidt eddike.
Fordel suppen i skåle, og anret kødboller, gnocchi, mandler og tomater henover.
Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.
Ingredienser:
Kundekommentarer ()