Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Pil og snit løg, så fint du kan, og kom dem i en skål. Kom lidt fint salt ved, og knug det godt ind i løgene. Hæld 1/2 dl. lys eddike over, og vend rundt. Efter 5 min. tilsættes sukker til en tilpas sur/sød smag. Lad løgene stå, til de skal bruges.
Brun kødet grundigt af på begge sider, og krydr det med salt og peber. Kom bacon på panden, og steg det hele i ovnen, til baconen er sprød, og kødet netop er gennemstegt. Lad kødet hvile i 5 min. Skær kødet ud i tynde strimler, og vend dem og den stegte bacon sammen med halvdelen af BBQ saucen.
Pluk persillen, og skyl den grundigt. Slyng den tør i en salatslynge, og vend den med lidt olivenolie, et par dråber eddike samt salt og peber.
Lun wraps på en pande i lidt smør/olie, eller lun dem i 20-30 sek. i mikrobølgeovn. Hold de færdige wraps lune under et viskestykke.
Som vist på billedet. Server det sidste BBQ sauce og mayonnaise til.
Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas.
De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.
Kommentarer og forslag til opskriften