0

Ægte italiensk ’Spagetti a la Bolognese’

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Soigner løg, gulerødder, persillerødder og bladselleri og skær dem alle i ensartede tern. Hak hvidløg og chilier fint.

Varm lidt olie op i en gryde og rist alle grøntsager samt hvidløg og chili. Tag det hele op af gryden og rist baconen til den er let gylden.

Tilsæt kød og tørrede krydderier, brun det godt af og tilsæt rødvinen. Lad vinen koge op og tilsæt derefter grøntsagerne.

Rør flåede tomater og tomatpuré i, krydr med salt og peber og lad saucen simre ved middelsvag varme i en times tid. Smag til med salt og peber før servering.

Kog spagettien som anvist på pakken.

Server retten sammen med godt brød og grøn salat.

Kommentarer og forslag til opskriften