Nulstil dit kodeord



×

Ugens indhold

Denne uge - uge 3

Salat af bagt torsk med couscous, fennikel og tomat

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

Limefrugt (MX)(Kl.I), hvidløg (CN)(Kl.I), tomater (ES)(Kl.I), fennikel (IT)(Kl.II), løg (NL)(Kl.I), chilipeber (ES)(Kl.I), koriander (DK)(Kl.I) og couscous.

Stegt laks med kikærter små peberfrugter, tomat, grønne oliven og brøndkarsesalat

Laksefilet med skind (Salmo salar) ASC -C- 00626

Peberfrugter (ES)(Kl.I), tomater (ES)(Kl.I), hvidløg (CN)(Kl.I), brøndkarse (DK)(Kl.I), kikærter, oliven på glas og humuskrydderi.

Næste uge - uge 4

Sprødstegt kuller med tabbouleh

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Tomater (ES), persille (DK), agurk (ES), rødløg (NL), citron (IT), hjertesalat (ES), bulgur, rasp og tabboulehkrydderi.

Skindstegt kulmule med persiske ris med tranebær, pinjekerner dertil broccoli med frisk gurkemejerod

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Løg (NL), gurkemejerod (PE), hvidløg (CH), broccoli (IT), purløg (NL), ris, pinjekerner og tranebær.


Denne uge - uge 3

Dag 1

Ovnbagt torsk bagt med sesam, blomkål, bønner og mild chiliyoghurt

Torskefilet med skind (Gadus Morhua)

Bønner, blomkål (IT)(Kl.I), persille (DK)(Kl.I), kartofler (DK)(Kl.I), Sriracha chilisauce, yoghurt naturel og sesamfrø.

Dag 2

Hakkebøffer med stegt rosenkål, granatæble og flødeostcreme

Hakket oksekød

Rosenkål (NL)(Kl.I), granatæble (TR)(Kl.I), citron (IT)(Kl.I), couscous og flødeost.

Dag 3

Stegte frankfurters med bacon fra Bodebjerg Charcuteri med lun jordskok og kartoffelkompot rørt med grov sennep, æble og estragon

Frankfurtere med bacon

Bagekartofler (UK)(Kl.I), jordskokker (DK)(Kl.I), æbler (NL)(Kl.I), estragon (DK)(Kl.I) og grov Dijon sennep.

Næste uge - uge 4

Dag 1

Ovnbagt ising med mezzebagte rodfrugter og mynteyoghurtdip

Isingfilet uden skind (Limanda limanda)

Kartofler, blandede rodfrugter, hvidløg (CN), mynte (IT), citron (IT), mezzekrydderi og yoghurt.

Dag 2

Quinoasalat med kylling, rødkål, rosenkål og grape

Kyllingebryst

Rødkål (DK), rosenkål (DK), rødløg (NL), grapefrugt (IT), quinoa, dijonsennep og solsikkekerner.

Dag 3

Koteletter med salviestegt gnocchi, peccorino og broccoli

Koteletter

Salvie (NL), broccoli (IT), hvidløg (CN), citron (IT), gnocchi og Pecorino.


Denne uge - uge 3

Salat af bagt torsk med couscous, fennikel og tomat

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

Limefrugt (MX), hvidløg (CN), tomater (ES), fennikel (IT), løg (NL), chilipeber (ES), koriander (DK) og couscous.

Næste uge - uge 4

Skindstegt kulmule med persiske ris med tranebær, pinjekerner dertil broccoli med frisk gurkemejerod

Filet royal af kulmule med skind (Merluccius merluccius)

Løg (NL), gurkemejerod (PE), hvidløg (CH), broccoli (IT), purløg (NL), ris, pinjekerner og tranebær.


Denne uge - uge 3

Dag 1

Fiskeburger med chilimayonnaise og Red Hot fries

Rødspættefilet (Pleuronectes platessa)

Bagekartofler (UK)(Kl.I), salathoved, tomater (ES)(Kl.I), agurk (ES)(Kl.I), chilimayo, burgerboller, paprika og rasp.

Dag 2

HEAT: Carapulka med knuste kartofler og peber-agurkesalat med persille

Carapulka

Kartofler (DK)(Kl.I), agurk (ES)(Kl.I), peberfrugt (ES)(Kl.I), rødløg (NL)(Kl.I), persille (DK)(Kl.I) og citron (IT)(Kl.I).

Dag 3

Næste uge - uge 4

Dag 1

Stegt kuller med gnocchi, broccoli og rød peberfrugt

Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Broccoli (IT), peberfrugt (ES), hvidløg (CN), gnocchi og parmesan.

Dag 2

Dag 3


Denne uge - uge 3

Dag 1

Ovnbagt torsk bagt med sesam, blomkål, bønner og mild chiliyoghurt

Torskefilet med skind (Gadus Morhua)

Bønner, blomkål (IT)(Kl.I), persille (DK)(Kl.I), kartofler (DK)(Kl.I), Sriracha chilisauce, yoghurt naturel og sesamfrø.

Dag 2

Hakkebøffer med stegt rosenkål, granatæble og flødeostcreme

Hakket oksekød

Rosenkål (NL)(Kl.I), granatæble (TR)(Kl.I), citron (IT)(Kl.I), couscous og flødeost.

Dag 3

Dag 4

Stegte frankfurters med bacon fra Bodebjerg Charcuteri med lun jordskok og kartoffelkompot rørt med grov sennep, æble og estragon

Frankfurtere med bacon

Bagekartofler (UK)(Kl.I), jordskokker (DK)(Kl.I), æbler (NL)(Kl.I), estragon (DK)(Kl.I) og grov Dijon sennep.

Næste uge - uge 4

Dag 1

Ovnbagt ising med mezzebagte rodfrugter og mynteyoghurtdip

Isingfilet uden skind (Limanda limanda)

Kartofler, blandede rodfrugter, hvidløg (CN), mynte (IT), citron (IT), mezzekrydderi og yoghurt.

Dag 2 (ved 3 måltider) / Dag 4 (ved 4 måltider)

Quinoasalat med kylling, rødkål, rosenkål og grape

Kyllingebryst

Rødkål (DK), rosenkål (DK), rødløg (NL), grapefrugt (IT), quinoa, dijonsennep og solsikkekerner.

Dag 3

Dag 2 (modtages kun ved 4 måltider)

Koteletter med salviestegt gnocchi, peccorino og broccoli

Koteletter

Salvie (NL), broccoli (IT), hvidløg (CN), citron (IT), gnocchi og Pecorino.


Denne uge - uge 3

Dag 1

Salat af bagt torsk med couscous, fennikel og tomat

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

Limefrugt (MX)(Kl.I), hvidløg (CN)(Kl.I), tomater (ES)(Kl.I), fennikel (IT)(Kl.II), løg (NL)(Kl.I), chilipeber (ES)(Kl.I), koriander (DK)(Kl.I) og couscous.

Dag 2

Stegte frankfurters med bacon fra Bodebjerg Charcuteri med lun jordskok og kartoffelkompot rørt med grov sennep, æble og estragon

Frankfurtere med bacon

Bagekartofler (UK)(Kl.I), jordskokker (DK)(Kl.I), æbler (NL)(Kl.I), estragon (DK)(Kl.I) og grov Dijon sennep.

Dag 3 (modtages kun ved 3 måltider)

Kyllingelår med ranch, hokaidogratin og stegte kartofler

Kyllingelår

Hokkaidogræskar (IT)(Kl.I), spisekartofler (DK)(Kl.I), timian (IT)(Kl.I), citron (IT)(Kl.I), parmesan, ranchdressing og kærnemælk.

Næste uge - uge 4

Dag 1

Sprødstegt kuller med tabbouleh

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Tomater (ES), persille (DK), agurk (ES), rødløg (NL), citron (IT), hjertesalat (ES), bulgur, rasp og tabboulehkrydderi.

Dag 2

Frilandsgrisenakke stegt med Dijon, serveret med fettuccine, palmekål & svampe

Nakkekoteletter

Palmekål (DK), champignons (NL), chilipeber (ES), rødløg (NL), hvidløg (CN), dijonsennep, rasp, fettucine og Pecorino.

Dag 3 (modtages kun ved 3 måltider)

Panisse-stegt kyllingelår med gulerods-kikærtesalat

Kyllingelår

Gulerødder (DK), appelsiner (GR), koriander (DK), kikærtemel, Southern Fried Chicken Spices og kikærter.


Denne uge - uge 3

Næste uge - uge 4

Denne uge - uge 3

Stegt ising med broccolirisotto med bacon og mandler

Isingfilet uden skind (Limanda limanda)/Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Næste uge - uge 4


Denne uge - uge 3

Stegt ising med broccolirisotto med bacon og mandler

Isingfilet uden skind (Limanda limanda)/Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)
Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Næste uge - uge 4

Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Denne uge - uge 3

Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Næste uge - uge 4

Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Denne uge - uge 3

Stegt ising med broccolirisotto med bacon og mandler

Isingfilet uden skind (Limanda limanda)/Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)
Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Næste uge - uge 4

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Denne uge - uge 3

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Næste uge - uge 4

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)


Næste uge - uge 4

Ovnbagt skærising med safrankogt pastinak og persillecreme

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)
Varmrøget laks (Salmo salar - Salmonidae)

Næste uge - uge 4


Denne uge - uge 3

Næste uge - uge 4

Pankostegt isingfilet med Baba ganoush og tomat/peberfrugtsalsa

Snurrevodsfanget isingfilet uden skind (Limanda limanda))


Denne uge - uge 3

Hele hvillinger (Merlangius merlangus)

Næste uge - uge 4

Hele flåede skærisinger (Glyptocephalus cynoglossus)

Denne uge - uge 3

Stegt ising med broccolirisotto med bacon og mandler

Isingfilet uden skind (Limanda limanda)/Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)
Røget mørksej (Pollachius virens)

Denne uge - uge 3

Stegt ising med broccolirisotto med bacon og mandler

Isingfilet uden skind (Limanda limanda)/Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)
Laksefilet med skind (Salmo salar) ASC -C- 00626

Kendetegn: Høj orange filet med skind

Rødtungefilet uden skind (Microstomus kitt)

Kendetegn: Flad aflang hvid filet uden skind

Torskefilet med skind (Gadus Morhua)

Kendetegn: Høj hvid/gul filet med skind

Varmrøget laks (Salmo salar - Salmonidae)

Kendetegn: Høj orange røget filet med skind

Næste uge - uge 4

Isingfilet uden skind (Limanda limanda)

Kendetegn: Flad hvid filet uden skind

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

Kendetegn: Flad aflang hvid filet uden skind

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Kendetegn: Høj hvid filet med skind

Varmrøget laks (Salmo salar - Salmonidae)

Kendetegn: Høj orange røget filet med skind

Denne uge - uge 3

Oste: Cantal og Lihmskov Rødkit

Skinke/pølse: Cantal skinke og Salame Napoli Picante

Tilbehør: Hjemmelavet oliventapenade, Membrillo (syltede kvæder) og spanske hasselnødder

Næste uge - uge 4

Oste: Cantal og Lihmskov Rødkit

Skinke/pølse: Cantal skinke og Salame Napoli Picante

Tilbehør: Hjemmelavet oliventapenade, Membrillo (syltede kvæder) og spanske hasselnødder

Denne uge - uge 3

Februar måneds øko kødpakke leveres i uge 6
Øko kødpakke
  • 2 x 350 g hakket oksekød
  • 350 g hakket skinkekød
  • 350 g okseflankesteak
  • 350 g stroganoff
  • 350 g tykke svinekoteletter
  • 350 g skinkeschnitzel
  • 350 g kyllingebryst
Stor øko kødpakke
  • 2 x 700 g hakket oksekød
  • 700 g hakket skinkekød
  • 700 g okseflankesteak
  • 700 g stroganoff
  • 700 g tykke svinekotelette
  • 700 g skinkeschnitzel
  • 700 g kyllingebryst

Næste uge - uge 4

Februar måneds øko kødpakke leveres i uge 6
Øko kødpakke
  • 2 x 350 g hakket oksekød
  • 350 g hakket skinkekød
  • 350 g okseflankesteak
  • 350 g stroganoff
  • 350 g tykke svinekoteletter
  • 350 g skinkeschnitzel
  • 350 g kyllingebryst
Stor øko kødpakke
  • 2 x 700 g hakket oksekød
  • 700 g hakket skinkekød
  • 700 g okseflankesteak
  • 700 g stroganoff
  • 700 g tykke svinekotelette
  • 700 g skinkeschnitzel
  • 700 g kyllingebryst

Denne uge - uge 3

  • Mini Romaine (DK)(Kl.II)
  • Mini peberfrugter (ES)(Kl.I)
  • Broccoli (ES)(Kl.I)
  • Tomater (ES)(Kl.I)
  • Gulerødder (DK)(Kl.I)
  • Rosenkål (NL)(Kl.I)
  • Hokkaidogræskar (IT)(Kl.I)
  • Bagekartofler (DK)(Kl.I)
  • Rødløg (DK)(Kl.I)
  • Persille (DK)(Kl.I)
  • Clementiner (IT)(Kl.II)
  • Appelsiner (ES)(Kl.II)
  • Æbler (FR)(Kl.II)
Ekstra i stor:
  • Blomkål (IT)(Kl.I)
  • Fennikel (IT)(Kl.II)
  • Citron (IT)(Kl.II)
  • Granatæbler (TR)(Kl.I)

Næste uge - uge 4

  • Champignons (NL)
  • Peberfrugt (ES)
  • Små tomater (ES)
  • Gulerødder (DK)
  • Hjertesalat (ES)
  • Blandede rodfrugter
  • Palmekål (DK)
  • Broccoli (IT)
  • Rødløg (NL)
  • Persille (DK)
  • Clementiner (GR)
  • Appelsiner (GR)
  • Æbler (FR/IT)
Ekstra i stor:
  • Rødkål (DK)
  • Chilipeber (ES)
  • Gurkemejerod (PE)
  • Citron (IT)
  • Ananas (CR)