Nulstil dit kodeord



×

Ugens indhold

Denne uge - uge 20

Skindstegt kulmule med salat af kikærter, tangpesto og hytteost – dertil stegt hjertesalat med parmesan

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Hvidløg (ES)(Kl.I), hjertesalat (DK)(Kl.I), parmesan, tangpesto, kikærter og hytteost.

Kullerfilet med aspargesrisotto med forårsløg og parmesan

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Skalotteløg (NL)(Kl.I), hvidløg (ES)(Kl.I), asparges (IT)(Kl.I), forårsløg (IT)(Kl.I), citron (IT)(Kl.II), risottoris, parmesan og creme fraiche.

Dette HEAT måltid indgår kun hvis du har bestilt + Heat

HEAT: Ragù Bolognese med spaghetti

Ragú bolognese

Tomater (ES)(Kl.I), basilikum (DK)(Kl.I), spaghetti, mozzarella og Pecorino.

Næste uge - uge 21

Goujons af mørksej med stegt romaine, parmesancreme og oliven

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Romainesalat (DE), citron (IT), kartofler (EG), sød paprika, rasp, parmesan, oliven og creme fraiche.

Skindstegt filet af kuller med humus, saltmandler, salat og blåbærvinaigrette

Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Salat (IT), blåbær (ES), citron (IT), hvidløg (ES), mandler, kikærter, tahin og humuskrydderi.

Dette HEAT måltid indgår kun hvis du har bestilt + Heat

HEAT: Taco de harina med fajitastegt okse, black beans og pico de gallo

Fajita

Limefrugt (ME), koriander (DK), tomater (ES), agurk (ES), rødløg (NL), creme fraiche og wraps.


Denne uge - uge 20

Dag 1

Ising Murgh Makhani med blomkål og ris

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

Blomkål (FR/IT)(Kl.I), ingefær (PE)(Kl.I), koriander (DK)(Kl.I), jasminris, creme fraiche og Murgh Makhani krydderi.

Dag 2

Citronpasta med stegt laks, asparges og basilikum

ASC laksefilet med skind (Salmo salar) ASC - C - 00626

Citron (IT)(Kl.II), asparges (IT)(Kl.I), basilikum (DK)(Kl.I), spaghetti og Pecorino.

Dag 3

Kyllingelår med imam bayaldi og stegte kartofler

Kyllingelår

Hvidløg (ES)(Kl.I), løg (NL)(Kl.I), aubergine (IT)(Kl.I), kartofler (EG)(Kl.I), persille (IT)(Kl.I), citron (IT)(Kl.II), Imam Bayaldi krydderiblanding og flåede tomater.

Næste uge - uge 21

Dag 1

Sprødstegt kulmule med mormorsalat og estragonkartofler

Kulmule med skind (Merluccius merluccius)

Kartofler (EG), hovedsalat (DK), citron (IT), estragon (DK) og fløde.

Dag 2

Karbonader af gris/okse med spidskål i dild

Hakket gris/oksekød

Spidskål (ES), gulerødder (IT), dild (NL), æg og rasp.

Dag 3

Fyldt kyllingebryst med bacon, basilikum og svampelinguine

Kyllingebryst

Markchampignons (NL), basilikum (DK), baconskiver, parmesan og pasta.


Denne uge - uge 20

Skindstegt kulmule med salat af kikærter, tangpesto og hytteost – dertil stegt hjertesalat med parmesan

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Hvidløg (ES)(Kl.I), hjertesalat (DK)(Kl.I), parmesan, tangpesto, kikærter og hytteost.

Næste uge - uge 21

Skindstegt filet af kuller med humus, saltmandler, salat og blåbærvinaigrette

Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Salat (IT), blåbær (ES), citron (IT), hvidløg (ES), mandler, kikærter, tahin og humuskrydderi.


Denne uge - uge 20

Dag 1

Skindstegt kulmule med salat af kikærter, tangpesto og hytteost – dertil stegt hjertesalat med parmesan

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Hvidløg (ES)(Kl.I), hjertesalat (DK)(Kl.I), parmesan, tangpesto, kikærter og hytteost.

Dag 2

Kullerfilet med aspargesrisotto med forårsløg og parmesan

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Skalotteløg (NL)(Kl.I), hvidløg (ES)(Kl.I), asparges (IT)(Kl.I), forårsløg (IT)(Kl.I), citron (IT)(Kl.II), risottoris, parmesan og creme fraiche.

Dag 3

Edamameraviloli med stegte asparges, parmesan og citron

Edamameravioli

Citron (IT)(Kl.II), asparges (IT)(Kl.I), Porto Bello svampe (NL)(Kl.I), hvidløg (ES)(Kl.I), brøndkarse (DK)(Kl.I), parmesan.

Næste uge - uge 21

Dag 1

Goujons af mørksej med stegt romaine, parmesancreme og oliven

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Romainesalat (DE), citron (IT), kartofler (EG), sød paprika, rasp, parmesan, oliven og creme fraiche.

Dag 2

Skindstegt filet af kuller med humus, saltmandler, salat og blåbærvinaigrette

Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Salat (IT), blåbær (ES), citron (IT), hvidløg (ES), mandler, kikærter, tahin og humuskrydderi.

Dag 3

Grov salat af stegte radiser, avocado, lime og quinoa

Grov salat

Avokado (KE), radiser (DK), cherrytomater (ES), limefrugt (ME), koriander (DK), quinoa og sesamfrø.


Denne uge - uge 20

Dag 1

Stegt kulmule og salat af stegt squash med creme fraiche og kartofler

MSC Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius) MSC - C - 00525

Squash (ES)(Kl.I), kartofler (EG)(Kl.I), citron (IT)(Kl.II), rødløg (NL)(Kl.I), brøndkarse (DK)(Kl.I) og creme fraiche.

Dag 2 (ved 3 måltider) / Dag 3 (ved 4 måltider)

Gulerødder stegt med za'atar, kyllingebryst og avocado

Kyllingebryst

Avokado (KE)(Kl.I), gulerødder (IT)(Kl.I), koriander (DK)(Kl.I), za'atar og græs yoghurt.

Dag 3 (ved 3 måltider) / Dag 4 (ved 4 måltider)

Edamameraviloli med stegte asparges, parmesan og citron

Edamameravioli

Citron (IT)(Kl.II), asparges (IT)(Kl.I), Porto Bello svampe (NL)(Kl.I), hvidløg (ES)(Kl.I), brøndkarse (DK)(Kl.I), parmesan.

Dag 2 (modtages kun ved 4 måltider)

Stegt blomkål på grov hummus med oliven og bagt torsk

MSC torskefilet uden skind (Gadus Morhua) MSC - C - 00525

Blomkål (FR/IT)(Kl.I), citron (IT)(Kl.II), kikærter, oliven og tahin.

Næste uge - uge 21

Dag 1

Stegt fladfisk med sødkartofler og mormorsalat

MSC rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa) MSC nr. MSC - 52 -054

Søde kartofler (ES), citron (IT), dild (NL), hovedsalat (DK) og fløde.

Dag 2 (ved 3 måltider) / Dag 3 (ved 4 måltider)

Krydret fladbrød med mør svinenakke og sprød salat

Sousvide svinenakke

Persille (IT), agurk (ES), cocktailtomater (ES), hjertesalat (DK), rødløg (NL), pizzadejlskugler, græsk yoghurt og Imam Bayaldi krydderiblanding.

Dag 3 (ved 3 måltider) / Dag 4 (ved 4 måltider)

Grov salat af stegte radiser, avocado, lime og quinoa

Grov salat

Avokado (KE), radiser (DK), cherrytomater (ES), limefrugt (ME), koriander (DK), quinoa og sesamfrø.

Dag 2 (modtages kun ved 4 måltider)

Knuste kartofler med valnøddepesto, spidskål og bagt kuller

MSC kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus) MSC nr. MSC -52 - 054

Spidskål (ES), kartofler (EG), citron (IT), persille (IT), valnøddekerner, pecorino.


Denne uge - uge 20

Dag 1

Ising Murgh Makhani med blomkål og ris

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

Blomkål (FR/IT)(Kl.I), ingefær (PE)(Kl.I), koriander (DK)(Kl.I), jasminris, creme fraiche og Murgh Makhani krydderi.

Dag 2 (ved 3 måltider) / Dag 4 (ved 4 måltider)

Kyllingelår med imam bayaldi og stegte kartofler

Kyllingelår

Hvidløg (ES)(Kl.I), løg (NL)(Kl.I), aubergine (IT)(Kl.I), kartofler (EG)(Kl.I), persille (IT)(Kl.I), citron (IT)(Kl.II), Imam Bayaldi krydderiblanding og flåede tomater.

Dag 3

HEAT: Ragù Bolognese med spaghetti

Ragú bolognese

Tomater (ES)(Kl.I), basilikum (DK)(Kl.I), spaghetti, mozzarella og Pecorino.

Dag 2 (modtages kun ved 4 måltider)

Citronpasta med stegt laks, asparges og basilikum

ASC laksefilet med skind (Salmo salar) ASC - C - 00626

Citron (IT)(Kl.II), asparges (IT)(Kl.I), basilikum (DK)(Kl.I), spaghetti og Pecorino.

Næste uge - uge 21

Dag 1

Sprødstegt kulmule med mormorsalat og estragonkartofler

Kulmule med skind (Merluccius merluccius)

Kartofler (EG), hovedsalat (DK), citron (IT), estragon (DK) og fløde.

Dag 2

Karbonader af gris/okse med spidskål i dild

Hakket gris/oksekød

Spidskål (ES), gulerødder (IT), dild (NL), æg og rasp.

Dag 3

HEAT: Taco de harina med fajitastegt okse, black beans og pico de gallo

Fajita

Limefrugt (ME), koriander (DK), tomater (ES), agurk (ES), rødløg (NL), creme fraiche og wraps.

Dag 4

Fyldt kyllingebryst med bacon, basilikum og svampelinguine

Kyllingebryst

Markchampignons (NL), basilikum (DK), baconskiver, parmesan og pasta.


Denne uge - uge 20

Dag 1

Sprødstegt torskefilet med "blomkålsremoulade" og gulerodssalat med rosiner

Torskefilet (Gadus Morhua)

Gulerødder (IT)(Kl.I), blomkål (FR/IT)(Kl.I), æble (FR/IT)(Kl.I), citron (IT)(Kl.II), gurkemeje, creme fraiche, rasp, rosiner og gnocchi.

Dag 2

HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat

Red Thai Curry

Agurk (DK)(Kl.I), rødløg (NL)(Kl.I), limefrugt (CO)(Kl.I), basilikum (DK)(Kl.I), ris og chiliflager.

Dag 3

HEAT: Ragù Bolognese med spaghetti

Ragú bolognese

Tomater (ES)(Kl.I), basilikum (DK)(Kl.I), spaghetti, mozzarella og Pecorino.

Næste uge - uge 21

Dag 1

Citronbagt laks en papilotte med broccoli og pasta i peberfrugtsauce med pecorino

ASC laksefilet med skind (Salmo salar)

Skalotteløg (NL), hvidløg (ES), peberfrugter (NL), broccoli (ES) , citron (IT), laksekrydderi, parmesan og pasta.

Dag 2

HEAT: Taco de harina med fajitastegt okse, black beans og pico de gallo

Fajita

Limefrugt (ME), koriander (DK), tomater (ES), agurk (ES), rødløg (NL), creme fraiche og wraps.

Dag 3

HEAT: Flødegullasch og knuste kartofler med persille samt salat af æbler, appelsiner, mild chili og persille

Gullasch

Kartofler (EG), persille (IT), æbler (FR), appelsiner (ES/IT) og chilipeber (NL/ES).


Denne uge - uge 20

Dag 1

Skindstegt kulmule med salat af kikærter, tangpesto og hytteost – dertil stegt hjertesalat med parmesan

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Hvidløg (ES)(Kl.I), hjertesalat (DK)(Kl.I), parmesan, tangpesto, kikærter og hytteost.

Dag 2 (modtages kun ved 3 måltider)

Kullerfilet med aspargesrisotto med forårsløg og parmesan

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Skalotteløg (NL)(Kl.I), hvidløg (ES)(Kl.I), asparges (IT)(Kl.I), forårsløg (IT)(Kl.I), citron (IT)(Kl.II), risottoris, parmesan og creme fraiche.

Dag 2 (ved 2 måltider) / Dag 3 (ved 3 måltider)

Malaysisk beef rendang af oksebryst med citrongræs og kokosmælk dertil lynsyltet spidskål

Oksebryst i tern

Citrongræs (NL)(Kl.I), ingefær (PE)(Kl.I), skalotteløg (NL)(Kl.I), spidskål (ES)(Kl.I), limefrugt (CO)(Kl.I), beef rendang krydderi, kokosmælk og ris.

Næste uge - uge 21

Dag 1

Goujons af mørksej med stegt romaine, parmesancreme og oliven

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Romainesalat (DE), citron (IT), kartofler (EG), sød paprika, rasp, parmesan, oliven og creme fraiche.

Dag 2

Dag 3 (modtages kun ved 3 måltider)

Original New Orleans Gumbo med kylling og røget creolsk andouille pølse

Kyllingelår

Spinat (IT), bladselleri (ES), peberfrugt (NL), zittauerløg (NL), hvidløg (ES), andouille kreolsk røget pølse, Louisiana Creole Gumbo Spices og ris.


Denne uge - uge 20

Næste uge - uge 21

Denne uge - uge 20

Næste uge - uge 21


Denne uge - uge 20

Næste uge - uge 21

Skindstegt laks med dildolie, blomkålspuré og grønne asparges

Færøsk laksefilet med skind (Salmo salar - Salmonidae)

Denne uge - uge 20

Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Næste uge - uge 21

Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Denne uge - uge 20

Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Næste uge - uge 21

Skindstegt laks med dildolie, blomkålspuré og grønne asparges

Færøsk laksefilet med skind (Salmo salar - Salmonidae)
Skærisingfilet uden skind

Denne uge - uge 20

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Næste uge - uge 21

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Denne uge - uge 20

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Næste uge - uge 21

Skærisingfilet uden skind
Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Denne uge - uge 20

Næste uge - uge 21


Næste uge - uge 21

Jomfruhummere (Nephrops norvegicus)


Denne uge - uge 20

Baconsvøbt rødspættefilet med friske asparges

MSC rødspættefilet uden skind MSC - C - 52054 (Pleuronectes platessa)

Næste uge - uge 21



Denne uge - uge 20

Hele flåede rødtunger (Microstomus kitt)

Næste uge - uge 21

Hel pighvar (Psetta maxima)

Denne uge - uge 20

Hel røget makrel (Scomber scombrus)

Næste uge - uge 21

Skindstegt laks med dildolie, blomkålspuré og grønne asparges

Færøsk laksefilet med skind (Salmo salar - Salmonidae)
Rejer i lage (Pandalus borealis)

Denne uge - uge 20

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Kendetegn: Høj mørk filet uden skind

ASC laksefilet med skind ASC - C - 00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Kendetegn: Høj orange filet med skind

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)/erstattes med Skærisingfilet (Glyptocephalus cynoglossus)

Kendetegn: Flad hvid/blå filet uden skind

Varmrøget laks (Salmo salar - Salmonidae)

Kendetegn: Høj orange røget filet med skind

Næste uge - uge 21

Skindstegt laks med dildolie, blomkålspuré og grønne asparges

Færøsk laksefilet med skind (Salmo salar - Salmonidae)
Kulmule med skind (Merluccius merluccius)

Kendetegn: Høj hvid filet med skind

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Kendetegn: Høj mørk filet uden skind

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Kendetegn: Høj hvid filet uden skind

Varmrøget laks (Salmo salar - Salmonidae)

Kendetegn: Høj orange røget filet med skind

Denne uge - uge 20

Juni måneds øko kødpakke leveres i uge 23
Øko kødpakke
  • 2 x 350 g hakket oksekød
  • 350 g hakket skinkekød
  • 350 g peberbøffer
  • 350 g stroganoff
  • 350 g svinemedaljon med bacon
  • 350 g skinkeschnitzel
  • 350 g kyllingebryst
Stor øko kødpakke
  • 2 x 700 g hakket oksekød
  • 700 g hakket skinkekød
  • 700 g peberbøffer
  • 700 g stroganoff
  • 700 g svinemedaljon med bacon
  • 700 g skinkeschnitzel
  • 700 g kyllingebryst

Næste uge - uge 21

Juni måneds øko kødpakke leveres i uge 23
Øko kødpakke
  • 2 x 350 g hakket oksekød
  • 350 g hakket skinkekød
  • 350 g peberbøffer
  • 350 g stroganoff
  • 350 g svinemedaljon med bacon
  • 350 g skinkeschnitzel
  • 350 g kyllingebryst
Stor øko kødpakke
  • 2 x 700 g hakket oksekød
  • 700 g hakket skinkekød
  • 700 g peberbøffer
  • 700 g stroganoff
  • 700 g svinemedaljon med bacon
  • 700 g skinkeschnitzel
  • 700 g kyllingebryst

Denne uge - uge 20

  • Portobello (NL)(Kl.I)
  • Peberfrugt (ES)(Kl.I)
  • Hjertesalat (DK)(Kl.I)
  • Små kartofler (EG)(Kl.I)
  • Tomater (ES)(Kl.I)
  • Aubergine (IT)(Kl.I)
  • Grønne asparges (IT)(Kl.I)
  • Broccoli (IT)(Kl.I)
  • Bananer (COL)(Kl.I)
  • Appelsiner (IT/ES)(Kl.II)
  • Æbler (FR)(Kl.I)
Ekstra i stor:
  • Blomkål (FR/IT)(Kl.I)
  • Forårsløg (DK)(Kl.I)
  • Citron (IT)(Kl.II)
  • Ananas (CO)(Kl.I)

Næste uge - uge 21

  • Romaine salat (DE)
  • Bladselleri (ES)
  • Hovedsalat (NL)
  • Små kartofler (EG)
  • Cherry tomater (ES)
  • Agurk (ES)
  • Spinat (IT)
  • Spidskål (IT/ES)
  • Bananer (CO)
  • Nectariner (IT/ES)
  • Æbler (FR)
Ekstra i stor:
  • Blomkål (FR)
  • Markchampignon (NL)
  • Citron (IT)
  • Ananas (CR)

Denne uge - uge 20

Kartofler (EG), Agurk (DK/ES), Bolchebeder (DK), Hjertesalat (DK), Bananer (CR), Æbler (CL), Pærer (ARG), Artiskok (IT), Abrikoser (IT), Jordskokker (DK), Sølvbeder (IT), Fennikel (IT), Appelsiner (ES), Tomater (ES), Tomater (ES), Blomkål (IT), Spidskål (ES), Knoldselleri (NL) og Asparges. BEMÆRK: Det er ikke alle disse varer du modtager, men et udvalg heraf.

Næste uge - uge 21


Denne uge - uge 20

Passionsfrugt (CO), Mango (MX), Ananas (CR), Druer (EG), Blåbær (ES) og Abrikos

Næste uge - uge 21


Denne uge - uge 20

Oste: Cantal og Lihmskov Rødkit

Skinke/pølse: Cantal skinke og Salame Napoli Picante

Tilbehør: Hjemmelavet oliventapenade, membrillo (syltede kvæder) og spanske hasselnødder.

Næste uge - uge 21

Oste: Fransk Emmental og Tomme Givree

Skinke/pølse: Spansk landpaté og parmaskinke

Tilbehør: Havtorn gele, provenceoliven og saltede cashewnødder