Nulstil dit kodeord



×

Ugens indhold

Denne uge - uge 47

Stegt kulmule med fettuccine Provencale og Pecorino Romano

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Courgette (ES), rødløg (NL), hvidløg (CN), peberfrugt (ES), basilikum (DK), fettucine med tomatsugo og Pecorino Romano.

Stegt torsk med sauce Basquaise

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

Peberfrugt (ES), tomater (NL), appelsiner (IT/ES), hvidløg (CN), basilikum (DK), hvide bønner og basquaise krydderi.

Næste uge - uge 48

Lange stegt med dukkah. Serveret med hokkaidogræskar, tranebær og græskarkerner.

Langefilet uden skind (Molva molva)

Hokkaidogræskar (DK), persille (DK), kartofler (DK), dukkah, tranebær og græskarkerner.

Bagt kullerfilet med grønkål, rødbeder, kapers og peberrod.

Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Grønkål (DK), rødbeder (DK), bagekartofler (DK), peberrod (DK), parmesan og kapers.


Denne uge - uge 47

Dag 1

Korma med svinenakke og stegte, krydrede ris.

Tern af svinenakke

Peberfrugt (ES), hvidløg (CN), blomkål (DK), gulerødder (DK), kokosmælk, usaltede peanuts, ris og rosiner.

Dag 2

Citronbagt laks en papilotte med broccoli og pasta i peberfrugtsauce med pecorino

ASC laksefilet med skind (Salmo salar) ASC - C - 00626

Skalotteløg (FR), hvidløg (CN), peberfrugter (ES), broccoli (IT), citron (ES), Skagenfood laksekrydderi, Pecorino Romano og pasta.

Dag 3

Toscansk kyllingesauté med zucchini, mozzarella og knuste kartofler

Kyllingebryst

Zucchini (ES), tomater (NL), hvidløg (CN), rødløg (NL), persille (DK), kartofler (DK) og mozzarella.

Næste uge - uge 48

Dag 1

Fish nuggets med mormorsalat med tomater og stegte kartofler

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Kartofler (DK), salathoved (ES), tomater (NL), citron (IT/ES), hvidløg (CN), rasp, Skagen Secret-krydderimix og fløde.

Dag 2

Hakkebøffer med gratin af butternut squash og stegte svampe

Hakket oksekød

Butternut squash (ES/IT), hvidløg (CN), timian (DK), svampe, rødløg, creme fraiche og parmesan.

Dag 3

Stegt kyllingelår med caribbean chicken rub, pasta, gremolata på grønkål og svampe

Kyllingelår

Hvidløg (CN), citron (IT/ES), skalotteløg (FR), markchampignons (DK), grønkål (DK), Caribbean chicken rub og spaghetti.


Denne uge - uge 47

Stegt torsk med sauce Basquaise

Filet royal af torsk (Gadus Morhua)

Peberfrugt (ES), tomater (NL), appelsiner (IT/ES), hvidløg (CN), basilikum (DK), hvide bønner og basquaise krydderi.

Næste uge - uge 48

Bagt kullerfilet med grønkål, rødbeder, kapers og peberrod.

Filet royal af kuller med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Grønkål (DK), rødbeder (DK), bagekartofler (DK), peberrod (DK), parmesan og kapers.


Denne uge - uge 47

Dag 1

Sprødstegt torskefilet med blomkålsremoulade og gulerodssalat med rosiner

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

Gulerødder (DK), blomkål (DK), æble (NL), citron (ES), gurkemeje, gnocchi, creme fraiche, rasp og rosiner.

Dag 2

Dag 3

Næste uge - uge 48

Dag 1

Dag 2

Dag 3

HEAT: Ragù Bolognese med spaghetti

Ragu Bolognese

Tomat (NL), basilikum (DK), spaghetti, mozzarella og Pecorino.


Denne uge - uge 47

Dag 1

Korma med svinenakke og stegte, krydrede ris.

Tern af svinenakke

Peberfrugt (ES), hvidløg (CN), blomkål (DK), gulerødder (DK), kokosmælk, usaltede peanuts, ris og rosiner.

Dag 2

Citronbagt laks en papilotte med broccoli og pasta i peberfrugtsauce med pecorino

ASC laksefilet med skind (Salmo salar) ASC - C - 00626

Skalotteløg (FR), hvidløg (CN), peberfrugter (ES), broccoli (IT), citron (ES), Skagenfood laksekrydderi, Pecorino Romano og pasta.

Dag 3

Dag 4

Toscansk kyllingesauté med zucchini, mozzarella og knuste kartofler

Kyllingebryst

Zucchini (ES), tomater (NL), hvidløg (CN), rødløg (NL), persille (DK), kartofler (DK) og mozzarella.

Næste uge - uge 48

Dag 1

Fish nuggets med mormorsalat med tomater og stegte kartofler

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Kartofler (DK), salathoved (ES), tomater (NL), citron (IT/ES), hvidløg (CN), rasp, Skagen Secret-krydderimix og fløde.

Dag 2

Hakkebøffer med gratin af butternut squash og stegte svampe

Hakket oksekød

Butternut squash (ES/IT), hvidløg (CN), timian (DK), svampe, rødløg, creme fraiche og parmesan.

Dag 3

Dag 4

Stegt kyllingelår med caribbean chicken rub, pasta, gremolata på grønkål og svampe

Kyllingelår

Hvidløg (CN), citron (IT/ES), skalotteløg (FR), markchampignons (DK), grønkål (DK), Caribbean chicken rub og spaghetti.


Denne uge - uge 47

Dag 1

Stegt kulmule med fettuccine Provencale og Pecorino Romano

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Courgette (ES), rødløg (NL), hvidløg (CN), peberfrugt (ES), basilikum (DK), fettucine med tomatsugo og Pecorino Romano.

Dag 2

Stegt grisenakke med Texan pork rub, grønkål, peanuts og ovnbagte kartofler

Nakkekoteletter

Hvidløg (CN), grønkål (DK), rødløg (NL), citron (ES), kartofler (DK), Texan pork rub, græsk yoghurt og peanuts.

Dag 3 (modtages kun ved 3 måltider)

Wokket kinesisk hoisin-kylling med broccoli og sesam

Kyllingebryst

Broccoli (IT), forårsløg (EG), løg (DK), hvidløg (CN), hoisinsauce, sesamfrø og ris.

Næste uge - uge 48

Dag 1

Lange stegt med dukkah. Serveret med hokkaidogræskar, tranebær og græskarkerner.

Langefilet uden skind (Molva molva)

Hokkaidogræskar (DK), persille (DK), kartofler (DK), dukkah, tranebær og græskarkerner.

Dag 2

Krebinetter med jordskokkepuré og estragon. Dertil kartoffelkompot med æble og grov sennep.

Hakket svinekød

Jordskokker (DK), skalotteløg (FR), hvidløg (CN), kartofler (DK), æbler (DK), estragon (DK), rasp, piskefløde og grov sennep.

Dag 3 (modtages kun ved 3 måltider)

Kyllingelår stegt med ras el hanout, dertil kikærter, rosenkål, pinjekerner, hytteost og granatæble.

Kyllingelår

Rosenkål (DK), hvidløg (CN), granatæble (TR), Ras el hanout-krydderi, hytteost, kikærter og pinjekerner.


Næste uge - uge 48

Næste uge - uge 48


Denne uge - uge 47

Ovnbagt lyssej med grønkål, hasselnødder og granatæble

Lyssejfilet med skind (Pollachius pollachius) ændret fra torskefilet med skind

Næste uge - uge 48


Denne uge - uge 47

Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Næste uge - uge 48

Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Denne uge - uge 47

Ovnbagt lyssej med grønkål, hasselnødder og granatæble

Lyssejfilet med skind (Pollachius pollachius) ændret fra torskefilet med skind
Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Næste uge - uge 48

Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Denne uge - uge 47

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Næste uge - uge 48

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Denne uge - uge 47

Ovnbagt lyssej med grønkål, hasselnødder og granatæble

Lyssejfilet med skind (Pollachius pollachius) ændret fra torskefilet med skind
Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Næste uge - uge 48

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Denne uge - uge 47

Næste uge - uge 48


Denne uge - uge 47

Næste uge - uge 48


Næste uge - uge 48


Denne uge - uge 47

Næste uge - uge 48



Denne uge - uge 47

Hel grydeklar torsk (Gadus Morhua)

Næste uge - uge 48


Denne uge - uge 47

Næste uge - uge 48


Denne uge - uge 47

Ovnbagt lyssej med grønkål, hasselnødder og granatæble

Lyssejfilet med skind (Pollachius pollachius) ændret fra torskefilet med skind
Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

Kendetegn: Flad aflang hvid filet uden skind

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Kendetegn: Høj hvid filet med skind

Glashvarrefilet uden skind (Lepidorhombus whiffiagonis)

Kendetegn: Flad hvid filet uden skind

Varmrøget laks (Salmo salar - Salmonidae)

Kendetegn: Høj orange røget filet med skind

Næste uge - uge 48

Kendetegn:

Kendetegn:

Kendetegn:

Varmrøget laks (Salmo salar - Salmonidae)

Kendetegn: Høj orange røget filet med skind

Denne uge - uge 47

Oste: Mimolette og Taleggio (DOC)

Skinke/pølse: Serranoskinke og Mini Croq piment

Tilbehør: Oliventapenade, ristede hasselnødder og havtorngele

Næste uge - uge 48

Oste: Mimolette og Taleggio (DOC)

Skinke/pølse: Serranoskinke og Mini Croq piment

Tilbehør: Oliventapenade, ristede hasselnødder og havtorngele

Denne uge - uge 47

December måneds øko kødpakke leveres i uge 49
Øko kødpakke
  • 2 x 350 g hakket oksekød
  • 350 g hakket skinkekød
  • 350 g peberbøffer
  • 350 g oksegullasch
  • 350 g marineret flankesteak af svinemørbrad
  • 350 g skinkebøffer
  • 350 g kyllingebryst
Stor øko kødpakke
  • 2 x 700 g hakket oksekød
  • 700 g hakket skinkekød
  • 700 g peberbøffer
  • 700 g oksegullasch
  • 700 g marineret flankesteak af svinemørbrad
  • 700 g skinkebøffer
  • 700 g kyllingebryst

Næste uge - uge 48

December måneds øko kødpakke leveres i uge 49
Øko kødpakke
  • 2 x 350 g hakket oksekød
  • 350 g hakket skinkekød
  • 350 g peberbøffer
  • 350 g oksegullasch
  • 350 g marineret flankesteak af svinemørbrad
  • 350 g skinkebøffer
  • 350 g kyllingebryst
Stor øko kødpakke
  • 2 x 700 g hakket oksekød
  • 700 g hakket skinkekød
  • 700 g peberbøffer
  • 700 g oksegullasch
  • 700 g marineret flankesteak af svinemørbrad
  • 700 g skinkebøffer
  • 700 g kyllingebryst

Denne uge - uge 47

  • Grønkål (DK)
  • Peberfrugt (ES)
  • Agurk (NL)
  • Tomater (ES)
  • Gulerødder (DK)
  • Blomkål (DK)
  • Courgette (ES)
  • Champignons (NL)
  • Rødkål (DK)
  • Porrer (DK)
  • Citron (ES)
  • Clementiner (ES)
  • Appelsiner (ES)
  • Æbler (DK)
Ekstra i stor:
  • Kartofler (DK)
  • Majroe (DK)
  • Persille (DK)
  • Pærer (DK/NL)

Næste uge - uge 48

  • Grønkål (DK)
  • Peberfrugt (ES)
  • Agurk (NL)
  • Små tomater (ES)
  • Gulerødder (DK)
  • Broccoli (DK)
  • Rødbeder (DK)
  • Kartofler (DK)
  • Rosenkål (DK)
  • Salathoved (ES)
  • Citron (ES/IT)
  • Clementiner (ES)
  • Appelsiner (ES)
  • Æbler (DK)
Ekstra i stor:
  • Svampe (DK)
  • Butternut squash (ES/IT)
  • Persille (DK)
  • Granatæble (DK/NL)