Nulstil dit kodeord



×

Ugens indhold

Denne uge - uge 39

Hvid pizza med skipjack tun, smilende æg, basilikum-kapers dressing & tomat

Tun - dåse (Thunnus thynnus)

Tomat (NL), kapers, rødløg (DK), basilikum (DK), æg, creme fraiche, parmesan og pizzadej

Stegt kullerfilet med black garlic stuvede majs med pecorino dertil cremet polenta og hjertesalat

Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Majskolber (NL), skalotteløg (NL), hjertesalat (DK), citron (CL), black garlic, timian (NL), polentamel og pecorino

Dette HEAT måltid indgår kun hvis du har bestilt + Heat


Denne uge - uge 39

Dag 1

Kulmule med skind på cremede bacon/broccoli pasta

Kulmule med skind (Merluccius merluccius)

Broccoli (DK), løg (DK), bacon, pasta, piskefløde og parmesan

Dag 2

Ovnbagte meatballs i tomatsauce med spinat og butternut squash

Hakket grisekød

Butternut squash (ES), tomat (ES), spinat (IT), basilikum (DK), hakkede tomater (dåse), meatball spice og mozzarella

Dag 3

Hoisin stir-fry med okse, kål, gulerødder og peberfrugt

Oksewokstrimler

Gulerod (DK), grønkål (DK), peberfrugt (NL), ingefær (CH), hoisinsauce og ris


Denne uge - uge 39

Stegt kullerfilet med black garlic stuvede majs med pecorino dertil cremet polenta og hjertesalat

Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Majskolber (NL), skalotteløg (NL), hjertesalat (DK), citron (CL), black garlic, timian (NL), polentamel og pecorino


Denne uge - uge 39

Dag 1

Hvid pizza med skipjack tun, smilende æg, basilikum-kapers dressing & tomat

Tun - dåse (Thunnus thynnus)

Tomat (NL), kapers, rødløg (DK), basilikum (DK), æg, creme fraiche, parmesan og pizzadej

Dag 2

Stegt kullerfilet med black garlic stuvede majs med pecorino dertil cremet polenta og hjertesalat

Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Majskolber (NL), skalotteløg (NL), hjertesalat (DK), citron (CL), black garlic, timian (NL), polentamel og pecorino

Dag 3

Pasta med friske tomater, brunet smør og sprød pæresalat

Pasta m/tomater

Tomater (NL), squash (NL), pære (FR), citron, basilikum (DK), bladselleri (DK), parmesan og pasta


Denne uge - uge 39

Dag 1

Bagt lyssej med grydestegt knoldselleri, syrlige æbler og persille

Snurrevodsfanget lyssejfilet uden skind (Pollachius pollachius )erstattes af Mørksejloins u/skind (Pollachius virens) MSC - MSC nr. 52-054

Knoldselleri (DK), skalotteløg (NL), æble (DK), persille (DK) og græskyoghurt

Dag 2 (ved 3 måltider) / Dag 3 (ved 4 måltider)

Mør svinenakke i sesam med krydderstegte gulerødder og ris

Sousvide svinenakke

Gulerødder (DK), lime (MX), koriander (DK), sesamfrø, karrypasta og ris

Dag 3 (ved 3 måltider) / Dag 4 (ved 4 måltider)

Pasta med friske tomater, brunet smør og sprød pæresalat

Pasta m/tomater

Tomater (NL), squash (NL), pære (FR), citron, basilikum (DK), bladselleri (DK), parmesan og pasta

Dag 2 (modtages kun ved 4 måltider)

Stegt laks med dildkartofler og citronstuvet salat

Øko laksefilet med skind (Salmo salar - Salmonidae)

Kartoffel (DK), skalotteløg (NL), citron (CL), hjertesalat (DK), dild (DK) og creme fraiche


Denne uge - uge 39

Dag 1

Kulmule med pasta all'arrabbiata og gnavegrønt

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Peberfrugt (NL), agurk (DK), paprika, tomatsugo, pasta penne og parmesan

Dag 2

Dag 3


Denne uge - uge 39

Dag 1

Kulmule med skind på cremede bacon/broccoli pasta

Kulmule med skind (Merluccius merluccius)

Broccoli (DK), løg (DK), bacon, pasta, piskefløde og parmesan

Dag 2

Ovnbagte meatballs i tomatsauce med spinat og butternut squash

Hakket grisekød

Butternut squash (ES), tomat (ES), spinat (IT), basilikum (DK), hakkede tomater (dåse), meatball spice og mozzarella

Dag 3

Dag 4

Hoisin stir-fry med okse, kål, gulerødder og peberfrugt

Oksewokstrimler

Gulerod (DK), grønkål (DK), peberfrugt (NL), ingefær (CH), hoisinsauce og ris


Denne uge - uge 39

Dag 1

Hvid pizza med skipjack tun, smilende æg, basilikum-kapers dressing & tomat

Tun - dåse (Thunnus thynnus)

Tomat (NL), kapers, rødløg (DK), basilikum (DK), æg, creme fraiche, parmesan og pizzadej

Dag 2

Krydrede kødboller alla pappardelle med nye majs, små skalotteløg, parmigiano reggiano og chimichurri

Hakket svinekød

Skalotteløg (NL), majskolber (NL), hvidløg (ES), persille (DK), chimichurri, pappardelle og parmesan

Dag 3

Stegt kyllingelår med freekeh, tahin-yoghurt og salatat Baqduness wa Bassal og sumac

Kyllingelår

Persille (DK), citron (CL), rødløg (DK), tahin, sumak, græskyoghurt og freekeh


Denne uge - uge 39

Kartoffelporresuppe med mørksej

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)


Denne uge - uge 39

Kartoffelporresuppe med mørksej

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)
Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Denne uge - uge 39

Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Denne uge - uge 39

Kartoffelporresuppe med mørksej

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)
Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Denne uge - uge 39

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)



Denne uge - uge 39

Ovnbagt skærising med rodfrugter og pinjekerner

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

Denne uge - uge 39

Stegt torskefilet dertil risotto med pinjekerner og broccoli

Snurrevodsfanget torskefilet med skind (Gadus Morhua)

Denne uge - uge 39


Denne uge - uge 39

Hele flåede skærisinger (Glyptocephalus cynoglossus)

Denne uge - uge 39


Denne uge - uge 39

Kartoffelporresuppe med mørksej

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)
Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Kendetegn: Høj hvid filet med skind

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

Kendetegn: Flad aflang hvid filet uden skind

Isingfilet uden skind (Limanda limanda)

Kendetegn: Flad hvid filet uden skind

Varmrøget laks (Salmo salar - Salmonidae)

Kendetegn: Høj orange røget filet med skind

Denne uge - uge 39

Oktober måneds øko kødpakke leveres i uge 40
Øko kødpakke
  • 2 x 350 g hakket oksekød
  • 350 g hakket skinkekød
  • 350 g okseflankesteak
  • 350 g oksegullash
  • 350 g skinkeschnitzler
  • 350 g svinekoteletter
  • 350 g kyllingebryst
Stor øko kødpakke
  • 2 x 700 g hakket oksekød
  • 700 g hakket skinkekød
  • 700 g okseflankesteak
  • 700 g oksegullash
  • 700 g skinkeschnitzler
  • 700 g svinekoteletter
  • 700 g kyllingebryst

Denne uge - uge 39

  • Broccoli (DK)
  • Grønkål (DK)
  • Agurk (DK)
  • Hjertesalat (DK)
  • Kartofler (DK)
  • Peberfrugt (NL)
  • Blochebeder (DK)
  • Gulerødder (DK)
  • Blandede tomater (NL)
  • Bananer (COL)
  • Blommer (ES)
  • Pærer (FR)
  • Æbler (DK)

Denne uge - uge 39


Denne uge - uge 39


Denne uge - uge 39

Oste: Comté Fruitiere og Camembert

Skinke/pølse: Serranoskinke og Chorizo Picante

Tilbehør: Hjemmelavet basilikumpesto, Largueta mandler og ovntørrede oliven