Nulstil dit kodeord



×

Ugens indhold

Denne uge - uge 29

Filet af mørksej salat af nye kartofler, broccoli, pecorino og Za'atar

Mørksej loins uden skind (Pollachius virens)

Broccoli (NL)(Kl.l), nektariner (ES)(Kl.ll), citron (IT)(Kl.ll), kartofler (DK)(Kl.l), koriander (DK)(Kl.l), peccorino og zaátar

Bagt skærising med muhammara stegt sommerkål med valnødder og sprøde pitatrekanter

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

Røde peberfrugter (ES)(Kl.ll), chilipeber (NL)(Kl.l), persille (DK)(Kl.l), hvidløg (ES)(Kl.l), citron (IT)(Kl.ll), spidskål (DK)(Kl.l), spidskommen, rasp, valnøddekerner og pitabrød

Dette HEAT måltid indgår kun hvis du har bestilt + Heat

Næste uge - uge 30

Stegt laks med ristede gnocchi, broccoli og parmesan

ASC laksefilet med skind (Salmo salar - Salmonidae) ASC - C - 00626

Broccoli (NL), hvidløg (ES), forårsløg (DE), citron (IT), gnocchi og parmesan

Stegt kulmule med libanesisk spinatsalat med Freekeh pilaf, rosiner og yoghurt

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Spinat (NL), zittauerløg (DK), hvidløg (ES), citron (IT), rosiner, freekeh krydderi, freekeh, pinjekerner og yoghurt

Dette HEAT måltid indgår kun hvis du har bestilt + Heat

HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat

Red thai curry

Agurk (DK), rødløg (EG), lime (MX), basilikum (DK), chiliflager og ris


Denne uge - uge 29

Dag 1

Mørksejloins i grøn kokoskarry med spinat og peber på basmatiris

Mørksej loins uden skind (Pollachius virens)

Spinat (NL)(Kl.l), løg (DK)(Kl.l), lime (MX)(Kl.l), røde peberfrugter (ES)(Kl.ll), ris, kokosmælk og grøn karry pasta

Dag 2

Skindstegt kulmule med spaghetti og sugo. Hertil mozzarella og gnavegrønt

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Agurk (DK)(Kl.ll), Små tomater (ES/NL)(Kl.l), mozzarella ost, sugo og spaghetti

Dag 3

Pølser med salat af quinoa, pære, tranebær og salatost

Ostepølser

Pære (ARG)(Kl.l), agurk (DK)(Kl.ll), quinoa, mezzekrydderi, tørrede tranebær, mandler og feta

Næste uge - uge 30

Dag 1

Bagt rødspættefilet med dukkah dertil vandmelon, nødder, feta, mynte og perlebyg

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Vandmelon (IT), romaniesalat (DK), mynte (DK), citron (IT), dukkah, perlebyg, feta og peanuts

Dag 2

Stegte hakkebøffer med blomkål, gnocchi og tomatsalat

Hakket oksekød

Rødløg (EG), basilikum (DK), hvidløg (ES), tomater (NL), blomkål (DK), gnocchi, parmesan og mozzarella

Dag 3

Toscansk kyllingesauté med zucchini, mozzarella og knuste kartofler

Kyllingebryst

Tomater (NL), hvidløg (ES), rødløg (EG), persille (DK), kartofler (DK), zucchini (DK) og mozzarella


Denne uge - uge 29

Bagt skærising med muhammara stegt sommerkål med valnødder og sprøde pitatrekanter

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

Røde peberfrugter (ES)(Kl.ll), chilipeber (NL)(Kl.l), persille (DK)(Kl.l), hvidløg (ES)(Kl.l), citron (IT)(Kl.ll), spidskål (DK)(Kl.l), spidskommen, rasp, valnøddekerner og pitabrød

Næste uge - uge 30

Stegt laks med ristede gnocchi, broccoli og parmesan

ASC laksefilet med skind (Salmo salar - Salmonidae) ASC - C - 00626

Broccoli (NL), hvidløg (ES), forårsløg (DE), citron (IT), gnocchi og parmesan


Denne uge - uge 29

Dag 1

Filet af mørksej salat af nye kartofler, broccoli, pecorino og Za'atar

Mørksej loins uden skind (Pollachius virens)

Broccoli (NL)(Kl.l), nektariner (ES)(Kl.ll), citron (IT)(Kl.ll), kartofler (DK)(Kl.l), koriander (DK)(Kl.l), peccorino og zaátar

Dag 2

Bagt skærising med muhammara stegt sommerkål med valnødder og sprøde pitatrekanter

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

Røde peberfrugter (ES)(Kl.ll), chilipeber (NL)(Kl.l), persille (DK)(Kl.l), hvidløg (ES)(Kl.l), citron (IT)(Kl.ll), spidskål (DK)(Kl.l), spidskommen, rasp, valnøddekerner og pitabrød

Dag 3

Stegt sommerkål med hummus, kærnemælk og basilikum

Sommerkål

Basilikum (DK)(Kl.l), citron (IT)(Kl.ll), sommerkål (DK)(Kl.l), tahin, kikærter, kærnemælk og cashewnødder

Næste uge - uge 30

Dag 1

Stegt laks med ristede gnocchi, broccoli og parmesan

ASC laksefilet med skind (Salmo salar - Salmonidae) ASC - C - 00626

Broccoli (NL), hvidløg (ES), forårsløg (DE), citron (IT), gnocchi og parmesan

Dag 2

Stegt kulmule med libanesisk spinatsalat med Freekeh pilaf, rosiner og yoghurt

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Spinat (NL), zittauerløg (DK), hvidløg (ES), citron (IT), rosiner, freekeh krydderi, freekeh, pinjekerner og yoghurt

Dag 3

Stegt blomkål på blød polenta med frisk majs og portobello

Blomkål/polenta

Blomkål (DK), majskolber DK), citron (IT), portobellosvampe (DK), polentamel og pecorino


Denne uge - uge 29

Dag 1

Stegte rødbeder med bagt mørksej, kapers og salat

MSC mørksej loins uden skind MSC - C - 52054 (Pollachius virens)

Rødbeder (NL)(Kl.l), salat (DK)(Kl.l), citron (IT)(Kl.ll), persille (DK)(Kl.l), kapers og mandler

Dag 2 (ved 3 måltider) / Dag 3 (ved 4 måltider)

Lun kartoffelsalat og pølser fra Bodebjerg

Frankfurtere med bacon

Kartofler (DK)(Kl.l), rødløg (EG)(Kl.l), citron (IT)(Kl.ll), mynte (DK)(Kl.l), rucola (DK)(Kl.l) og feta

Dag 3 (ved 3 måltider) / Dag 4 (ved 4 måltider)

Stegt sommerkål med hummus, kærnemælk og basilikum

Sommerkål

Basilikum (DK)(Kl.l), citron (IT)(Kl.ll), sommerkål (DK)(Kl.l), tahin, kikærter, kærnemælk og cashewnødder

Dag 2 (modtages kun ved 4 måltider)

Stegt laks med krydret yoghurt, majs og blomkål

ØKO laks med skind (Salmo salar - Salmonidae)

Majskolber (DE)(Kl.l), koriander (DK)(Kl.l), blomkål (DK)(Kl.l), yoghurt og ras le hanout

Næste uge - uge 30

Dag 1

Pocheret lyssej i rød curry med kokos, lime og broccoli

Snurrevodsfanget lyssejfilet uden skind (Pollachius pollachius )

Lime (MX), rødløg (EG), broccoli (NL), mynte (DK), kokosmælk, ris og rød karry pasta

Dag 2 (ved 3 måltider) / Dag 3 (ved 4 måltider)

Stegt kylling med dampet porre, nye kartofler og rygeost

Kyllingebryst

Porrer (NL), kartofler (DK), skalotteløg (FR), citron (IT), løvstikke (DK) og rygeost

Dag 3 (ved 3 måltider) / Dag 4 (ved 4 måltider)

Stegt blomkål på blød polenta med frisk majs og portobello

Blomkål/polenta

Blomkål (DK), majskolber DK), citron (IT), portobellosvampe (DK), polentamel og pecorino

Dag 2 (modtages kun ved 4 måltider)

Stegte gulerødder med hasselnødder, yoghurt og fersken - og bagt kuller

MSC kullerfilet med skind MSC - C - 52054 (Melanogrammus aeglefinus)

Gulerødder (DK), nektariner (ES), hjertesalat (DK), citron (IT), hasselnødder og græsk yoghurt


Denne uge - uge 29

Dag 1

Grillede sommermakreller med spidskål, og mandel-persille haydari

Hele makrel (Scomber scombrus)

Spidskål (DK)(Kl.l), rosmarin (DK)(Kl.l), hvidløg (ES)(Kl.l), rød peberfrugt (ES)(Kl.ll), persille (DK)(Kl.l), kartofler (DK)(Kl.l), haydari krydderi, mandler og feta

Dag 2

Grillet kyllingebryst med paraguayos, quinoa-tabbouleh, nye løg og mynte

Kyllingebryst

Paraguayos (ES)(Kl.l), mynte (DK)(Kl.l), løg med top (DK)(Kl.l), salat (DK)(Kl.l), citron (IT)(Kl.ll), hvidløg (ES)(Kl.l), rød quinoa og tabboulehkrydderi

Næste uge - uge 30

Dag 1

Tandoorigrillet laks med kheere ka raita og grillet blomkål

ASC laksefilet med skind (Salmo salar - Salmonidae) ASC - C - 00626

Agurk (DK), blomkål (DK), mynte (DK), citron (IT), tandoori masala, ris og yoghurt

Dag 2

Flanksteak med chimichurri og grillet majssalat

Okseflankesteak

Løg (DK), peberfrugt (NL), agurk (DK), lime (MX), majskolber (DK), koriander (DK), mynte (DK) og kikærter (dåse)


Denne uge - uge 29

Dag 1

Fiskeburger med dressing og Red Hot fries

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Kartofler (UK)(Kl.l), salat (DK)(Kl.l), tomater (NL)(Kl.l), agurk (DK)(Kl.l), burgerboller, paprika, rasp, creme fraiche og schriacha sauce

Dag 2

Dag 3

HEAT: Svenske kjöttbullar med flødesauce, kartoffelmos, tranebær-appelsinsalat & gnavegrønt

Svenske kødboller

Kartofler (UK)(Kl.l), persille (DK)(Kl.l), appelsiner (EG)(Kl.ll), agurk (DK)(Kl.ll), rød peberfrugt (NL)(Kl.ll) og tørrede tranebær

Næste uge - uge 30

Dag 1

Ovnbagt laks med spaghetti og Skagenfood tomatsugo dertil tomatsalat med frisk mozzarella

ASC laksefilet med skind (Salmo salar - Salmonidae) ASC - C - 00626

Rødløg (EG), citron (IT), tomater (ES), basilikum (DK), pecorino, mozzarella, spaghetti og tomatsugo

Dag 2

HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat

Red thai curry

Agurk (DK), rødløg (EG), lime (MX), basilikum (DK), chiliflager og ris

Dag 3


Denne uge - uge 29

Dag 1

Mørksejloins i grøn kokoskarry med spinat og peber på basmatiris

Mørksej loins uden skind (Pollachius virens)

Spinat (NL)(Kl.l), løg (DK)(Kl.l), lime (MX)(Kl.l), røde peberfrugter (ES)(Kl.ll), ris, kokosmælk og grøn karry pasta

Dag 2 (ved 3 måltider) / Dag 4 (ved 4 måltider)

Pølser med salat af quinoa, pære, tranebær og salatost

Ostepølser

Pære (ARG)(Kl.l), agurk (DK)(Kl.ll), quinoa, mezzekrydderi, tørrede tranebær, mandler og feta

Dag 3

Dag 2 (modtages kun ved 4 måltider)

Skindstegt kulmule med spaghetti og sugo. Hertil mozzarella og gnavegrønt

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Agurk (DK)(Kl.ll), Små tomater (ES/NL)(Kl.l), mozzarella ost, sugo og spaghetti

Næste uge - uge 30

Dag 1

Bagt rødspættefilet med dukkah dertil vandmelon, nødder, feta, mynte og perlebyg

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Vandmelon (IT), romaniesalat (DK), mynte (DK), citron (IT), dukkah, perlebyg, feta og peanuts

Dag 2

Stegte hakkebøffer med blomkål, gnocchi og tomatsalat

Hakket oksekød

Rødløg (EG), basilikum (DK), hvidløg (ES), tomater (NL), blomkål (DK), gnocchi, parmesan og mozzarella

Dag 3

HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat

Red thai curry

Agurk (DK), rødløg (EG), lime (MX), basilikum (DK), chiliflager og ris

Dag 4

Toscansk kyllingesauté med zucchini, mozzarella og knuste kartofler

Kyllingebryst

Tomater (NL), hvidløg (ES), rødløg (EG), persille (DK), kartofler (DK), zucchini (DK) og mozzarella


Denne uge - uge 29

Dag 1

Filet af mørksej salat af nye kartofler, broccoli, pecorino og Za'atar

Mørksej loins uden skind (Pollachius virens)

Broccoli (NL)(Kl.l), nektariner (ES)(Kl.ll), citron (IT)(Kl.ll), kartofler (DK)(Kl.l), koriander (DK)(Kl.l), peccorino og zaátar

Dag 2

Kylling med hummus og radisesalat med agurk og mynte

Kyllingelår

Citron (IT)(Kl.ll), radiser (DK)(Kl.l), agurk (DK)(Kl.ll), rødløg (EG)(Kl.l), hvidløg (ES)(Kl.l), mynte (DK)(Kl.l), kikærter, hummus krydderi og tahin

Dag 3 (modtages kun ved 3 måltider)

Quesadillas med Cajun-stegt grissebasse og spidskål

Hakket grisekød

Spidskål (DK)(Kl.l), lime (MX)(Kl.l), koriander (DK)(Kl.l), tortillawraps, kidneybønner, yoghurt naturel, cajunkrydderi og ris

Næste uge - uge 30

Dag 1

Stegt laks med ristede gnocchi, broccoli og parmesan

ASC laksefilet med skind (Salmo salar - Salmonidae) ASC - C - 00626

Broccoli (NL), hvidløg (ES), forårsløg (DE), citron (IT), gnocchi og parmesan

Dag 2

Kotelet med aubergine imam bayaldi og grøn salat

Koteletter

Hvidløg (ES), zittauerløg (DK), auberginer (NL), mynte (DK), salat (DK), citron (IT), imam bayaldi krydderi og flåede hakkede tomater (dåse)

Dag 3 (modtages kun ved 3 måltider)

Kyllingelår grilée Diable med paprikasauce, mange tout og ærteskud

Kyllingelår

Ærteskud (DK), sugar snaps (MA), dijon sennep, rasp, kylling grilee diable krydderi, ris og piskefløde


Denne uge - uge 29

Rødspættefilet bagt med citron dertil salat af avokado og tomat

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)erstattes med Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)


Denne uge - uge 29

Rødspættefilet bagt med citron dertil salat af avokado og tomat

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)erstattes med Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)
Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Næste uge - uge 30

Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Denne uge - uge 29

Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Næste uge - uge 30

Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Denne uge - uge 29

Rødspættefilet bagt med citron dertil salat af avokado og tomat

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)erstattes med Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)
Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Næste uge - uge 30

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Denne uge - uge 29

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Næste uge - uge 30

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Denne uge - uge 29

Rødspættefilet bagt med citron dertil salat af avokado og tomat

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)erstattes med Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)


Næste uge - uge 30

Ovnbagt rødtunge med friske tomater

Rødtungefilet uden skind (Microstomus kitt)



Denne uge - uge 29

Hel grydeklar torsk (Gadus Morhua)

Næste uge - uge 30

Hele rensede bundgarnsmakrel (Scomber scombrus)

Denne uge - uge 29

Rødspættefilet bagt med citron dertil salat af avokado og tomat

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)erstattes med Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)
Røget lyssej (Pollachius pollachius )

Denne uge - uge 29

Rødspættefilet bagt med citron dertil salat af avokado og tomat

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)erstattes med Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)
Mørksej loins uden skind (Pollachius virens)

Kendetegn: Høj mørk filet uden skind

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

Kendetegn: Flad aflang hvid filet uden skind

Langefilet uden skind (Molva molva)

Kendetegn: Høj hvid filet uden skind

Varmrøget laks (Salmo salar - Salmonidae)

Kendetegn: Høj orange røget filet med skind

Næste uge - uge 30

ASC laksefilet med skind (Salmo salar - Salmonidae) ASC - C - 00626

Kendetegn: Høj orange filet med skind

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Kendetegn: Høj hvid filet med skind

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Kendetegn: Flad hvid/blå filet uden skind

Varmrøget laks (Salmo salar - Salmonidae)

Kendetegn: Høj orange røget filet med skind

Denne uge - uge 29

August måneds øko kødpakke leveres i uge 32
Øko kødpakke
  • 2 x 350 g hakket oksekød
  • 350 g hakket skinkekød
  • 350 g engelske bøffer
  • 350 g wienerschnitzel
  • 350 g svinekoteletter
  • 350 g skinkekød i strimler
  • 350 g chilipølser
Stor øko kødpakke
  • 2 x 700 g hakket oksekød
  • 700 g hakket skinkekød
  • 700 g engelske bøffer
  • 700 g wienerschnitzel
  • 700 g svinekoteletter
  • 700 g skinkekød i strimler
  • 700 g chilipølser

Næste uge - uge 30

August måneds øko kødpakke leveres i uge 32
Øko kødpakke
  • 2 x 350 g hakket oksekød
  • 350 g hakket skinkekød
  • 350 g engelske bøffer
  • 350 g wienerschnitzel
  • 350 g svinekoteletter
  • 350 g skinkekød i strimler
  • 350 g chilipølser
Stor øko kødpakke
  • 2 x 700 g hakket oksekød
  • 700 g hakket skinkekød
  • 700 g engelske bøffer
  • 700 g wienerschnitzel
  • 700 g svinekoteletter
  • 700 g skinkekød i strimler
  • 700 g chilipølser

Denne uge - uge 29

  • Rødt spidskål (DK)(Kl.l)
  • Salathoved (DK)(Kl.l)
  • Fennikel (DK)(Kl.l)
  • Nye kartofler (DK)(Kl.l)
  • Blomkål (DK)(Kl.l)
  • Bredbladet persille (DK)(Kl.l)
  • Små tomater (ES)(Kl.l)
  • Agurk (DK)(Kl.l)
  • Løg med top (DK)(Kl.l)
  • Bananer (COL)(Kl.l)
  • Melon (ES)(Kl.l)
  • Æbler (CH)(Kl.l)
Ekstra i stor:
  • Spinat (DK)(Kl.l)
  • Peberfrugt (NL)(Kl.l)
  • Pærer (ARG)(Kl.l)

Næste uge - uge 30

  • Blomkål (DK)
  • Salathoved (DK)
  • Nye kartofler (DK)
  • Portobello svampe (DK)
  • Aubergine (NL)
  • Små tomater (ES)
  • Agurk (DK)
  • Grøn zucchini (DK)
  • Rød peberfrugt (NL)
  • Vandmelon (IT)
  • Blommer (IT)
  • Æbler (CH)
Ekstra i stor:
  • Nye gulerødder (DK)
  • Bananer (COL)
  • Bredbladet persille (DK)

Denne uge - uge 29

Glaskål (DK)(Kl.l), Spinat (DK)(Kl.l), Løg med top (DK)(Kl.l), Kartofler (DK)(Kl.l), Broccoli (DK)(Kl.l), Champignon (DK)(Kl.l), Rød peberfrugt (NL)(Kl.l), Agurk (DK)(Kl.l), Iceberg salat (DK)(Kl.l), Ananas (CR)(Kl.l), Bananer (CR)(Kl.l), Æbler (CH)(Kl.l), Sommer hvidkål (DK)(Kl.l), Tomater (NL)(Kl.l) og Appelsiner (EG)(Kl.ll)

Næste uge - uge 30


Denne uge - uge 29

Ananas (CR), Melon (ES), Blåbær (DK), Kirsebær (DK), Passionsfrugt, lilla (UG) og Granatæble (PE)

Næste uge - uge 30


Denne uge - uge 29

Oste: Tomme de Montagne og Saint paulin

Skinke/pølse: Spansk landpaté og Cantal skinke

Tilbehør: Små franske cornichons, saltede cashewnødder og Cassées des Baux

Næste uge - uge 30

Oste: Tomme de Montagne og Saint paulin

Skinke/pølse: Spansk landpaté og Cantal skinke

Tilbehør: Små franske cornichons, saltede cashewnødder og Cassées des Baux