0
Æggekage med varmrøget laks, Unika havgus, salat og tomat

Æggekage med varmrøget laks, Unika havgus, salat og tomat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Æggekage: Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med lidt mælk og smag til med salt og peber. Varm en god passende pande (der kan tåle at komme i ovnen) op, og kom lidt smør og olie på. Kom derefter æggemassen på og lad den sætte sig i bunden i et par min. Sæt panden i en 225 grader forvarmet ovn i ca. 8 min., til den hæver flot op og er gennemstegt.

Dressing: Rør honning og rødvinseddike med samme volumen olivenolie samt halvdelen af Unika Havgus osten der er revet fint.

Varmrøget laks: Pluk laksekødet i små mundrette stykker - kassér skindet.

Tomater: Halvér eller kvart tomaterne, drys med lidt sukker og salt og lad dem trække i 10 minutter.

Salat: Pluk og skyl salaten og del den i mundrette stykker.

Boller: Bag dem i 5-6 min. sammen med æggekagen.

Anretning: Tag æggekagen ud af ovnen og fordel tomat, laks og salat ovenpå – riv det sidste Havgus ost over og spis sammen med de varme boller.

Kommentarer og forslag til opskriften