0
Æggewraps med cremede agurker, kikærter og sriracha

Æggewraps med cremede agurker, kikærter og sriracha

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Æggehvider, Mælk, Nødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kikærter
1 min.
Bag kikærterne

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Dræn kikærterne, og vend dem med lidt olivenolie og salt. Bag kikærterne på en bageplade i 12-15 min., indtil de er gyldne og sprøde.

spidskålpersilleagurkergræsk yoghurt, 10%
5 min.
Klargør grøntsagerne

Pluk persillen ud i blade, og snit stilkene fint med en skarp kniv.

Skær agurken i små tern, og vend dem sammen med yoghurten. Smag til med fintrevet hvidløg, lidt salt og godt med friskkværnet sort peber.

Snit spidskålen i tynde strimler med en kniv.

æggewraps
20 min.
Lun æggewraps

Lun æggewraps på en rist i ovnen i blot 1-2 min. Hold dem evt. lune i en kurv pakket ind i et klæde.

Sriracha sauce
30 min.
Anretning

Anret æggewraps ved bordet med cremede agurker, spidskål, sprøde kikærter og et drys af persille. Srirachasauce kan kommes på til sidst efter smag.

Bonusinfo

Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas. 

De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?