0
Æggewraps med linser, cremet ost og fennikel

Æggewraps med linser, cremet ost og fennikel

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Æggehvider, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
grønne linser
1 min.
Linser

Start med at tænde ovnen på 150 grader varmluft.

Sæt linserne over at koge i rigeligt vand med et skud salt. De skal koge i ca. 15 min.

Fennikelcitronskalotteløgspinat
3 min.
Grønt

Skyl fennikel og spinat, og skræl skalotteløg.

Snit fenniklen super fint med en skarp kniv eller på et mandolinjern. Rib bladene af spinaten, og skær dem i grove strimler.

Hak skalotteløget super fint med en skarp kniv.

Pisk en dressing af lige mængder citronsaft og olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet sort peber.

Bland spinat, fennikel, skalotteløg og marinaden godt sammen i en stor skål.

pæreKota
15 min.
Pære

Skyl pæren, og skær den i små tern.

Smuldr osten ned i en skål, og bland pæreternene rundt med osten.

æggewraps
20 min.
Æggewraps

Lun wrapsene i ovnen i 2-3 min. og hold dem lune under et klæde.

30 min.
Anretning

Dræn linserne, og smag dem til med lidt olivenolie og salt.

Anret wrapsene ved bordet med linser, salat og ost og pære.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas. 

De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.

Bonusinfo

Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?