0
Æggewraps med oksekød, harissa og sprød kålsalat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Æggehvider, Nødder, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hakket oksekød
1 min.
Kød

Start med at tænde ovnen på 150 grader varmluft.

Varm en stor pande op, og tilsæt lidt olie. Pluk kødet ud i små bidder, og steg det på panden i 3-4 min., til det er gennemstegt og sprødt i kanterne. Pas på ikke at overfylde panden, så kødet begynder at koge. Steg hellere over flere gange. Krydr kødet med salt og friskkværnet peber.

grønne linser
5 min.
Linser

Sæt linserne over at koge i rigeligt vand med et skud salt. De skal koge ca. 15 min.

snittet kål & gulerodbredbladet persillelime
10 min.
Salat

Kom de snittede grøntsager op i en skål.

Hak persillen fint, og brug både stilke og blade. Vend snittet grønt, persille og lime sammen i en skål med masser af limesaft.

creme fraiche 18%harissakrydderi
15 min.
Dressing

Lav en dressing af creme fraiche og harissa. 

æggewraps
20 min.
Æggewraps

Lun wrapsene i ovnen i 2-3 min.

25 min.
Anretning

Anret drænede linser, kød, dressing og salat i wrapsene ved bordet. Skulle der være fyld til overs, spises det ved siden af.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas. 

De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?