Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Tænd ovnen på 200 grader.
Del fisken i tern på ca. 2 x 2 cm. Kom dem på en tallerken, og drys med lidt fint salt. Lad dem salte i 10-15 min.
Pil og snit løg, så fint du kan, og kom dem i en skål. Kom lidt fint salt ved, og knug det godt ind i løgene. Hæld den sur-søde chilisauce over, og vend rundt. Lad løgene stå, til de skal bruges.
Slyng salat og koriander tørt i en salatslynge.
Vend fisken i lidt mel eller endnu bedre i maizena. Brun stykkerne grundigt af på en pande i rigeligt neutral og meget varm olie. De må meget gerne blive sprøde og gyldne på begge sider. Hæld forsigtigt fedtstoffet fra panden, kom tamari på (gem lidt til anretning), og steg det hele i et minut til tamarien dækker alle fiskestykker. Smag på dem, og krydr forsigtigt med salt og peber.
Lun wraps i en 200 grader varm ovn i 1-2 min. Hold dem lune i et rent viskestykke.
Som vist på billedet. Smør en wrap med mayo og fyld med salat, syltede løg og fisk.
Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas.
De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.
Syltedronningens chilisauce er en sur-sød chilisauce (sweet chili)som er balanceret i chili smagen. Lavet på 100% økologiske råvarer. Saucen indeholder kun 5 ingredienser. Velegnet som dipping sauce, dressing og til et hav af retter som trænger til et pep. Kig efter den i Food Market!
Kundekommentarer ()