0
Ørredfilet bagt med Skagenfood Secret-krydderi og bulgursalat

Ørredfilet bagt med Skagenfood Secret-krydderi og bulgursalat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Soya, Nødder, Jordnødder, Selleri, Sesam

Fremgangsmåde

  1. Læg ørredstykkerne i et smurt ovnfast fad med skindsiden nedad. Krydr med salt og peber. Bland halvdelen af krydderiblandingen sammen med rasp og fordel det oven på fisken. Dryp med lidt olivenolie og lad dem trække mens du forbereder resten af maden.

  2. Hæld bulguren i en skål.

  3. Kog 1 liter vand op med 1 spsk. salt og hæld det kogende vand over bulguren.

  4. Lad bulguren trække i 10-12 min.

  5. Hæld bulguren i en sigte og lad den dryppe af i 2 min.

  6. Skær imens agurk og tomat i tern på ca. ½ cm og vend dem i den let afkølede bulgur.

  7. Tilsæt generøse mængder af din bedste jomfru olivenolie (mængde efter behag) og smag til med citronsaft, lidt citronskal, salt og peber samt halvdelen af krydderiblandingen.

  8. Skyl dild og hjertesalat i koldt vand

  9. Pluk dild og del salaten i mundrette bidder

  10. Vend til sidst dild og salat i bulguren

  11. Sæt fisken i en 225 grader varm ovn i ca. 8-12 min. (afhængig af din ovn). Server straks.

 

 

Anretning: Som vist på billedet - pynt med det sidste citron.

 

 

Bonusinfo

Skagenfood Secret krydderi er Skagenfoods egen særlige krydderiblanding, der er til perfekt til skaldyr, grillet hvid fisk og ikke mindst laks. 

Ingredienser: Løgpulver, dildspidser, fennikel, korianderfrø, citronskal, timian, hvidløgspulver, urteboullion, sort og rosa peber. Alle ingredienser er økologiske.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?