0

Græskar suppe med bagt kulmule, sprød bacon og grovbrød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisken, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader, og retten skal varme i ca. 20 min. Kom brød og bacon ind i ovnen de sidste 10 minutter. Kom suppen op i en gryde, og kog den op under omrøring.

Tjek, at fisken er gennemvarmet, før du fordeler på tallerkener og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: KULMULEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Bacon: Bacon i tern
Nettovægt: ca: 50 g/ 100 g. 

Græskarsuppe: HØNSEFOND, græskar, kartofler, gulerod, FLØDE, løg, hvidløg, chili rød, citron, spidskommen, salt og peber.

Nettovægt: ca: 500 ml/ 1000 ml. 

Grovbrød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEKLID, DURUM, HVEDEMEL, 5 KORNS BLANDING, gær og salt

Nettovægt: ca: 225 g/ 450 g. 

  • Levering 9. marts – bedst før 10. marts
  • Levering 11. marts - bedst før 12. marts 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 295 kJ / 70 kcal

Fedt 0,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,0 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 16,5 g

Salt 0,18 g

 

Græskarsuppe

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 163 kJ / 39 kcal

Fedt 2,3 g

heraf mættede fedtsyrer 1,4 g

Kulhydrat 3,5 g

heraf sukkerarter 1,6 g

Kostfibre 0,7 g

Protein 0,8 g

Salt 0,73 g

 

Bacon

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1.076 kJ / 257 kcal

Fedt 21,4 g

heraf mættede fedtsyrer 7,9 g

Kulhydrat 0,8 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 15,9 g

Salt 3,06 g

 

Grovbrød

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 859 kJ / 205 kcal

Fedt 1,2 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 40,3 g

heraf sukkerarter 0,7 g

Kostfibre 2,8 g

Protein 6,1 g

Salt 0,82 g

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.