0

Kulmule med persiske ris med tranebær, dertil broccoli med frisk gurkemejerod

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, broccoli og ris, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i risene og broccolien vendes.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: KULMULEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Grønt: Broccoli, løg, rapsolie, gurkemeje, salt og peber

Nettovægt: ca. 300 g/ 600 g. 

Ris: Vand, ris, løg, tranebær, SMØR, PINJEKERNER, purløg, hvidløg, gurkemeje salt og peber

Nettovægt: ca. 400 g/ 800 g. 

  • Levering 17. august – bedst før 18. august
  • Levering 19. august – bedst før 20. august 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 295 kJ / 70 kcal

Fedt 0,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,0 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 16,5 g

Salt 0,18 g

 

Grønt

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 249 kJ / 59 kcal

Fedt 2,2 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 3,7 g

heraf sukkerarter 2,8 g

Kostfibre 3,0 g

Protein 4,7 g

Salt 0,83 g

 

Ris

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1.082 kJ / 258 kcal

Fedt 4,6 g

heraf mættede fedtsyrer 2,6 g

Kulhydrat 47,8 g

heraf sukkerarter 1,2 g

Kostfibre 1,7 g

Protein 5,0 g

Salt 0,96 g

 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.