Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og perlebyg, og broccoli husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min røres i byggen og der kan evt. kommes lidt vand i den. Og broccolien vendes.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: MØRKSEJFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Perlebyg: PERLEBYG, HØNSEFOND, purløg, CREME FRAICHE, FLØDE, PARMESAN, salt og peber.
Nettovægt: ca: 450g/ 900 g.
Broccoli med pærer: Broccoli, pærer, citronsaft, rapsolie, salt og peber
Nettovægt: ca. 250g/ 500g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 339 kJ / 81 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 19,3 g
Salt 0,1 g
Perlebyg
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 426 kJ / 102 kcal
Fedt 5,7 g
heraf mættede fedtsyrer 3,4 g
Kulhydrat 10,5 g
heraf sukkerarter 0,9 g
Kostfibre 1,2 g
Protein 2,8 g
Salt 1 g
Broccoli med pære
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 274 kJ / 65 kcal
Fedt 3,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 4,2 g
heraf sukkerarter 3,3 g
Kostfibre 3,0 g
Protein 4,0 g
Salt 1,17 g
Kommentarer og forslag til opskriften