0

Mørksej med cremet perlebyg, broccoli og pære

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk og perlebyg, og broccoli husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min røres i byggen og der kan evt. kommes lidt vand i den. Og broccolien vendes.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: MØRKSEJFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Perlebyg: PERLEBYG, HØNSEFOND, purløg, CREME FRAICHE, FLØDE, PARMESAN, salt og peber.

Nettovægt: ca: 450g/ 900 g. 

Broccoli med pærer: Broccoli, pærer, citronsaft, rapsolie, salt og peber

Nettovægt: ca. 250g/ 500g. 

  • Levering 26. januar – bedst før 27. januar
  • Levering 28. januar - bedst før 29. januar 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 339 kJ / 81 kcal

Fedt 0,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 19,3 g

Salt 0,1 g

 

Perlebyg

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 426 kJ / 102 kcal

Fedt 5,7 g

heraf mættede fedtsyrer 3,4 g

Kulhydrat 10,5 g

heraf sukkerarter 0,9 g

Kostfibre 1,2 g

Protein 2,8 g

Salt 1 g

 

 

 

 

 

Broccoli med pære

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 274 kJ / 65 kcal

Fedt 3,0 g

heraf mættede fedtsyrer 0,3 g

Kulhydrat 4,2 g

heraf sukkerarter 3,3 g

Kostfibre 3,0 g

Protein 4,0 g

Salt 1,17 g

 

 

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?