0

Mørksej med perlebygsrisotto med blomkål samt malt brød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Husk at tage låget af. Sæt nu fisk og risotto ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres i risottoen og der kan tilsættes lidt vand. Brødet lunes i ovnen de sidste 10 minutter.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: MØRKSEJFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Risotto: PERLEBYG, HØNSEFOND, blomkål, løg, hvidløg, hvidvin, FLØDE, PARMESAN, salt og peber.

Nettovægt: ca: 300g/ 600 g. 

Brød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEMEL, DURUM, MALT, HVEDEKLID, 5 KORN BLANDING, gær og salt.

Nettovægt: ca. 225 g/ 450 g. 

  • Levering 2. marts – bedst før 3. marts
  • Levering 4. marts - bedst før 5. marts 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 339 kJ / 81 kcal

Fedt 0,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 19,3 g

Salt 0,1 g

 

Risotto

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 473 kJ / 113 kcal

Fedt 5,2 g

heraf mættede fedtsyrer 3,1 g

Kulhydrat 12,3 g

heraf sukkerarter 1,4 g

Kostfibre 1,6 g

Protein 2,6 g

Salt 0,85 g

 

Brød

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 854 kJ / 204 kcal 1

Fedt 1,2 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 40,0 g

heraf sukkerarter 0,7 g

Kostfibre 2,8 g

Protein 6,0 g

Salt 0,81 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?