0

Isingfilet med broccoli og bacon samt pasta med bechamelsovs

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk og grønt og pasta med sauce, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min røres rundt i grønten og pastaen.

Tjek at det fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: ISINGFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Grønt: Broccoli, bacon, rapsolie, salt og peber.

Nettovægt: ca: 250 g/ 500 g. 

Pasta med bechamelsauce: PASTAPENNE, SMØR, HVEDEMEL, SØDMÆLK, muskatnød, salt og hvid peber

Nettovægt: ca: 500 g/ 1000 g. 

  • Levering 17. november – bedst før 18. november
  • Levering 19. november - bedst før 20. november 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 343 kJ / 82 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,0 g

Salt 0,19 g

 

Grønt

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 360 kJ / 86 kcal

Fedt 4,9 g

heraf mættede fedtsyrer 1,2 g

Kulhydrat 2,7 g

heraf sukkerarter 2,1 g

Kostfibre 2,8 g

Protein 6,5 g

Salt 1,21 g

 

 

 

 

 

Pasta med bechamellsauce

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 720 kJ / 172 kcal

Fedt 4,1 g

heraf mættede fedtsyrer 2,1 g

Kulhydrat 26,8 g

heraf sukkerarter 1,3 g

Kostfibre 1,6 g

Protein 5,8 g

Salt 0,19 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?