0

Kulmule med tomat, peber kompot med oliven og kapers samt persille pasta

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk og grønt og pasta, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min røres rundt i grønten og pastaen.

Tjek at det fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: KULMULEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Kompot: Tomater, rød peber, løg, oliven, kapers, rapsolie, hvidløg, timian, salt og peber.

Nettovægt: ca: 250 g/ 500 g. 

Persillepasta: PASTA PENNE, persille, rapsolie, hvidløg, salt og peber.

Nettovægt: ca: 400 g/ 800 g.

  • Levering 24. november – bedst før 25. november
  • Levering 26. november - bedst før 27. november 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 295 kJ / 70 kcal

Fedt 0,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,0 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 16,5 g

Salt 0,18 g

 

Kompot

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 189 kJ / 45 kcal

Fedt 2,0 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 5,0 g

heraf sukkerarter 3,2 g

Kostfibre 1,9 g

Protein 1,1 g

Salt 0,18 g

 

 

 

 

 

 

 

Pasta

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 820 kJ / 196 kcal

Fedt 5,8 g

heraf mættede fedtsyrer 0,6 g

Kulhydrat 28,6 g

heraf sukkerarter 0,6 g

Kostfibre 2,0 g

Protein 6,0 g

Salt 0,9 g

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.