Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og grønt og pasta, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min røres rundt i grønten og pastaen.
Tjek at det fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULMULEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Kompot: Tomater, rød peber, løg, oliven, kapers, rapsolie, hvidløg, timian, salt og peber.
Nettovægt: ca: 250 g/ 500 g.
Persillepasta: PASTA PENNE, persille, rapsolie, hvidløg, salt og peber.
Nettovægt: ca: 400 g/ 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 295 kJ / 70 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,0 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 16,5 g
Salt 0,18 g
Kompot
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 189 kJ / 45 kcal
Fedt 2,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 5,0 g
heraf sukkerarter 3,2 g
Kostfibre 1,9 g
Protein 1,1 g
Salt 0,18 g
Pasta
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 820 kJ / 196 kcal
Fedt 5,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 28,6 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 2,0 g
Protein 6,0 g
Salt 0,9 g
Kommentarer og forslag til opskriften