0
Sauté af krondyr fra Klosterheden med gnocchi i østershattesauce med estragon & syltet citron

Sauté af krondyr fra Klosterheden med gnocchi i østershattesauce med estragon & syltet citron

Hovedingrediens:
Vildt
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvede, Nødder, Mælkeprodukter, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

citron
1 min.
Syltet citron:

Skyl citronen, og skræl skallen af med en tyndskræller (KUN det gule - det  hvide skal IKKE bruges). Skær skallen i så fine strimler som muligt (eller brug evt. et juliennejern). Læg dem i en lille skål, tilsæt 1/2 tsk. fint salt og saften fra citronen, og lad det hele trække i en times tid.

estragonøstershatteskalotteløghvidløg
5 min.
Forberedelse:

Pil og hak skalotteløg fint. Pil og hak hvidløg fint. Skyl, pluk og skær estragon fint. Skyl champignons, og skær dem i tynde skiver.

estragoncitrongnocchicreme fraiche 38%
10 min.
Gnocchi & svampe:
Lynsteg krondyret på en meget varm pande, og krydr det med salt, peber og vildtkrydderi. Sæt kødet til side i en skål. Steg de rå gnocchi på panden i halvt smør og olivenolie. Lad gnocchi stege ved semi-hård varme i 3-4 min., til de er gyldne og lækre. Kom svampe og skalotteløg på panden sammen med det finthakkede hvidløg, og rist dem med i 2-3 min. Kom en smule af saften fra de syltede citroner på, og lad den koge næsten væk. Kom nu creme fraiche på panden, og kog den igennem. Kom det hakkede estragon på, og vend rundt. Vend det stegte kød i, og smag til med salt og masser af sort peber.
20 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Drys syltet citron over.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vildt krydderi indeholder: 40% Timian, 20% rosmarin 10% rosa peber, 10% enebær, 10% sort peber, 10% laurbærblade

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?