Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Husk at tage låget af. Sæt nu fisk, rodfrugter og kartofler ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter vendes rodfrugter og kartofler. Saucen lunes i en lille gryde.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: SKÆRISINGFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Rodfrugter: Gulerødder, SELLERI, rapsolie, persille, salt og peber
Nettovægt: ca: 300g/ 600 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, dild, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ 800 g.
Sauce: HØNSEFOND, FLØDE, maizena, persille, purløg, salt og peber.
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ 5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,0 g
Salt 0,19 g
Rodfrugter
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 179 kJ / 43 kcal
Fedt 1,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 5,3 g
heraf sukkerarter 4,6 g
Kostfibre 3,2 g
Protein 1,1 g
Salt 0,38 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 389 kJ / 93 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,5 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,95 g
Sauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 373 kJ / 89 kcal
Fedt 8,4 g
heraf mættede fedtsyrer 5,4 g
Kulhydrat 2,8 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 0,2 g
Protein 0,8 g 1
Salt 1,27 g
Kommentarer og forslag til opskriften