0

Torsk med flødestuvet spinat samt små kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Husk at tage låget af. Sæt nu fisk, spinat og kartofler ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres lidt rundt i spinaten og kartoflerne vendes.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: TORSKEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber.

Nettovægt: ca: 400g/ 800 g. 

Spinat: Spinat, HØNSEFOND, FLØDE, maizena, salt, peber og muskatnød.

Nettovægt: ca. 300 g/ 600 g. 

  • Levering 9. februar – bedst før 10. februar
  • Levering 11. februar - bedst før 12. februar 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 340 kJ / 81 kcal

Fedt 0,6 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,7 g

Salt 0,19 g

 

Kartofler

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 389 kJ / 93 kcal

Fedt 1,8 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 16,4 g

heraf sukkerarter 1,0 g

Kostfibre 1,5 g

Protein 1,9 g

Salt 0,95 g

Spinat

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 448 kJ / 107 kcal

Fedt 10,2 g

heraf mættede fedtsyrer 6,5 g

Kulhydrat 2,3 g

heraf sukkerarter 0,9 g

Kostfibre 0,9 g

Protein 1,5 g

Salt 0,56 g

 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.