Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Husk at tage låget af. Sæt nu fisk, spinat og kartofler ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres lidt rundt i spinaten og kartoflerne vendes.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: TORSKEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber.
Nettovægt: ca: 400g/ 800 g.
Spinat: Spinat, HØNSEFOND, FLØDE, maizena, salt, peber og muskatnød.
Nettovægt: ca. 300 g/ 600 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 340 kJ / 81 kcal
Fedt 0,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,7 g
Salt 0,19 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 389 kJ / 93 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,4 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,95 g
Spinat
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 448 kJ / 107 kcal
Fedt 10,2 g
heraf mættede fedtsyrer 6,5 g
Kulhydrat 2,3 g
heraf sukkerarter 0,9 g
Kostfibre 0,9 g
Protein 1,5 g
Salt 0,56 g
Kommentarer og forslag til opskriften