0
Æggewraps med cremede agurker, kikærter og sriracha

Æggewraps med cremede agurker, kikærter og sriracha

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kikærter
1 min.
Bag kikærterne

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Dræn kikærterne, og vend dem med lidt olivenolie og salt. Bag kikærterne på en bageplade i 12-15 min., indtil de er gyldne og sprøde.

spidskålpersilleagurkgræsk yoghurt, 10%hvidløg
5 min.
Klargør grøntsagerne

Pluk persillen ud i blade, og snit stilkene fint med en skarp kniv.

Skær agurken i små tern, og vend dem sammen med yoghurten. Smag til med fintrevet hvidløg, lidt salt og godt med friskkværnet sort peber.

Snit spidskålen i tynde strimler med en kniv.

æggewraps
20 min.
Lun æggewraps

Lun æggewraps på en rist i ovnen i blot 1-2 min. Hold dem evt. lune i en kurv pakket ind i et klæde.

sriracha sauce
30 min.
Anretning

Anret æggewraps ved bordet med cremede agurker, spidskål, sprøde kikærter og et drys af persille. Srirachasauce kan kommes på til sidst efter smag.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas. 

De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.