Start med at tænde ovnen på 150 grader varmluft.
Varm en stor pande op, og tilsæt lidt olie. Pluk kødet ud i små bidder, og steg det på panden i 3-4 min., til det er gennemstegt og sprødt i kanterne. Pas på ikke at overfylde panden, så kødet begynder at koge. Steg hellere over flere gange. Krydr kødet med salt og friskkværnet peber.
Sæt linserne over at koge i rigeligt vand med et skud salt. De skal koge ca. 15 min.
Kom de snittede grøntsager op i en skål.
Hak persillen fint, og brug både stilke og blade. Vend snittet grønt, persille og lime sammen i en skål med masser af limesaft.
Lav en dressing af creme fraiche og harissa.
Lun wrapsene i ovnen i 2-3 min.
Anret drænede linser, kød, dressing og salat i wrapsene ved bordet. Skulle der være fyld til overs, spises det ved siden af.
Velbekomme!
Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas.
De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.
Harissa er egentlig en chilisauce, der bruges i det nordafrikanske køkken. Vi har lavet en tør version, der blot skal blandes med 1/3 af henholdsvis vand, citronsaft og olivenolie. Bland chilipastaen til den konsistens, der passer dig.
Harissa indeholder: 20% sød paprika, 20% spidskommen, 15% chili, 15%koriander, 10% kommen, 10% hvidløgspulver, 10% pebermynte.
Kommentarer og forslag til opskriften