0
Chana Aloo med bagt mørksej og ærter
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kikærter i vandærter, frostløghvidløgkartofler
1 min.
Grønt

Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.

Skræl løg, og hæld ærterne op i en skål, så de kan tø.

Skyl kartofler, og dræn kikærter. Skær kartoflerne i grove tern.

Pil hvidløg, og snit det fint. 

Skær løg i strimler.

garam masala
10 min.
Chana Aloo

Sæt en stor gryde over ved mellem varme, og tilsæt lidt olivenolie. Sauter løg og hvidløg, til de er møre, og begynder at tage farve i kanterne. Kom så kartofler og krydderiblandning op i gryden, og lad det stege lidt med.

Tilsæt drænede kikærter, hakkede tomater og et skud salt, og lad retten simre under låg i ca. 15 min.

mørksejfilet uden skind
15 min.
Fisk

Skær fisken i kuvertstykker, gnid dem med lidt olie, og krydr dem med lidt salt.

Bag dem i ovnen i 10-15 min., til de er møre.

ærter, frost
30 min.
Anretning

Vend ærterne sammen med gryderetten lige inden servering, og smag til en sidste gang med salt og friskkværnet peber.

Anret i en dyb tallerken med fisken til.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?