Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Skræl løg, og hæld ærterne op i en skål, så de kan tø.
Skyl kartofler, og dræn kikærter. Skær kartoflerne i grove tern.
Pil hvidløg, og snit det fint.
Skær løg i strimler.
Sæt en stor gryde over ved mellem varme, og tilsæt lidt olivenolie. Sauter løg og hvidløg, til de er møre, og begynder at tage farve i kanterne. Kom så kartofler og krydderiblandning op i gryden, og lad det stege lidt med.
Tilsæt drænede kikærter, hakkede tomater og et skud salt, og lad retten simre under låg i ca. 15 min.
Skær fisken i kuvertstykker, gnid dem med lidt olie, og krydr dem med lidt salt.
Bag dem i ovnen i 10-15 min., til de er møre.
Vend ærterne sammen med gryderetten lige inden servering, og smag til en sidste gang med salt og friskkværnet peber.
Anret i en dyb tallerken med fisken til.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()