0

Asiatiske fiskeruller med fyld af spidskål, gulerødder, bønnespirer og nudler og ”wrap” af hjertesalat og friske krydderurter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Snit spidskålen i helt fine strimler, riv gulerødderne groft og skyl bønnespirerne. Rør sojasauce og sesamolie sammen i en skål og pensl hver filet på begge sider med blandingen. Pisk æggehviden sammen med den resterende soja/olieblanding og vend spidskål, gulerødder og bønnespirer deri. Knus nudlerne med hænderne og vend også dem i – de skal ikke opblødes! Fordel fyldet på fileterne og rul fileterne sammen om det. Læg rullerne i et lille smurt ovnfast fad, drys med sesamfrø og bag rullerne i en 175 grader varm ovn i 20-25 min. til fisk og nudler er møre.

Wrap: Skyl salatbladene og slyng dem tørre. Skyl krydderurterne og pluk dem. Rens chilien og snit den i helt fine, tynde strimler.

Servering: Tag et hjertesalatblad og hold det som en båd. Læg lidt friske krydderurter og chili i ”bunden” og top med en fiskerulle. Pres lidt limesaft over og spis ”wrap’en” med fingrene.

Server sammen med lidt godt brød og en broccoli/sukkerærtesalat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?