0

Asiatiske rødspættepakker med grønt og ristede svampe

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk: Pisk 4 spsk. soja, 4 spsk. sake, limesaft, revet ingefær, 2 spsk. sesamolie, honning og sesamfrø sammen. Læg fiskefileterne i et fladt fad og hæld sojablandingen over. Lad det marinere 20-30 min. Skær imens de skrællede gulerødder og peberfrugten i tændstiktynde strimler og snit forårsløgene i tynde skiver. Skær 100 g svampe i tynde skiver og vend det hele sammen med lidt olie og peber. Lav 4 store stykker stanniol og pensl dem på indersiden med lidt olie. Fordel grøntsagerne på midten af hvert stykke og læg ruller af den marinerede fisk ovenpå. Dryp marinaden over og luk pakkerne til, så marinaden ikke kan løbe ud. Sæt dem på en bageplade og bag dem i en 200 grader varm ovn i 15-20 min. til fisk og grøntsager er møre.

Svampe: Snit resten af svampene i skiver og rist dem gyldne i lidt olie. Kom 1 spsk. sesamolie, 2 spsk. soja og 2 spsk. sake ved. Riv appelsinskallen i og pres saften henover. Lad svampene sautere i væsken 2 min. og server straks.

Server retten med ris og en sprød grøn salat.

Kommentarer og forslag til opskriften