Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skyl asparges, og kassér den nederste træede del.
Del dejkuglerne i to lige store dele, og rul dem helt tyndt ud til max 0,5 cm tykkelse. Læg dejen op på en bageplade med bagepapir.
Fordel creme fraiche på dejen., og undgå at dække de yderste 2-3 cm, da kanten skal foldes senere.
Læg så asparges fladt ovenpå, og krydr med lidt salt og godt med friskkværnet sort peber.
Fold kanterne ind over som vist på billedet, og slut af med at dryppe olivenolie over tærten.
Bag i 20-25 min., til tærten er flot gylden og gennembagt.
Riv citron fint, og kom den revne skal over tærten, når den kommer ud af ovnen.
Pisk en syrlig dressing af lige dele citronsaft og olivenolie, og smag til med sennep.
Hak valnødderne groft, og rist dem af i en tør gryde i 2-3 min. Tilsæt derefter et par dråber olivenolie og de drænede bønner. Lun bønnerne, uden at røre for meget i gryden.
Lige inden servering vender du bønner og valnødder sammen med rucola og sennepsdressing.
Anret tærten direkte fra ovnen med salaten på siden i små skåle.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()