Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
Sæt linserne over at koge i rigeligt vand med et skud salt i ca. 15 min.
Kassér den nederste træede del af aspargesen. Del dej kuglerne i to lige store dele, og rul dem helt tyndt ud til max 0,5 cm tykkelse. Læg dejen op på en bageplade med bagepapir.
Fordel mascarpone på dejen. Undgå at dække de yderste 2-3 cm, da kanten skal foldes senere. Læg så asparges fladt ovenpå, og krydr med lidt salt og godt med friskkværnet sort peber. Fold kanterne ind over som vist på billedet, og slut af med at dryppe olivenolie over tærten. Bag i 20-25 min., til tærten er flot gylden og gennembagt. Riv citron fint over tærten, når den kommer ud af ovnen.
Pisk en dressing af lige dele citronsaft og olivenolie, og smag til med sennep.
Skær agurken i små tern. Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem derefter groft med en kniv.
Dræn linserne for vand, når de er møre, og lad dem smide den værste varme. Lige inden servering vender du linser, rucola, agurk og sennepsdressing sammen.
Anret linsesalaten på en tallerken, og drys med mandler. Kom et stykke aspargestærte på siden.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()