0
Aubergine i hoisinsauce med ris og kålsalat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmati
1 min.
Ris

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

auberginehvidløgingefærhvidkålforårsløg
5 min.
Grønt

Skyl aubergine, og skær den ud i store stænger. Snit hvidkålen super fint med en kniv eller på et mandolinjern. Skræl ingefær, og snit også den i tynde strimler. Pil hvidløgene, og hak dem fint. Skær forårsløg i tynde skiver, og del dem i grønne og hvide.

Bland hvidkål, ingefær og den grønne del af forårsløgene i en skål til en råkostsalat.

hoisinsaucetamari/soyahvidløgaubergine
20 min.
Aubergine

Bland soya, hoisin og ca. 1 spsk. vand pr. kuvert i en skål.

Varm en stor pande godt op, og steg auberginerne i lidt olie på alle sider til de har taget godt med farve. Tilsæt det hakkede hvidløg og det hvide af forårsløgene, og lad det stege med, til det lige akkurat begynder at tage farve.

Træk panden fra varmen, tilsæt soya og hoisin, og lad det bruse op og dække auberginerne godt.

30 min.
Anretning

Anret ris i en dyb tallerken eller skål, og kom auberginer og råkost ovenpå.

Spis gerne med pinde.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?