Start med at pille de yderste 1-2 blade af rosenkålen. Skær herefter rosenkålen i kvarte og gem dem til senere.
Riv limefrugten fint og læg skallen til side til senere.
Rist cashewnødderne på en tør pande til de har taget en smule farve og hak dem derefter groft med en kniv.
Snit chilien i tynde skiver.
Kog risene efter anvisning på posen.
Skær auberginen i tykke skiver og steg dem gyldne på begge sider på en pande i en smule olie. Krydr med salt og friskkværnet peber og kom dem herefter op i en gryde og tilsæt kokosmælken. Lad kokosmælken koge lidt igennem, så den tykner let og smag til med tamari og rigeligt limesaft.
Varm en stor pande eller wok op ved højeste varme. Lynsteg rosenkålen i en smule olie, så de tager godt med farve men beholder noget bid og sprødhed - ca. 2-3 min. Lige inden du tager rosenkålen af panden, tilsætter du hakket chili og limeskal fra tidligere og svinger med rundt. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Husk at du her selv kan bestemme mængden af chili - men bemærk at lidt varme og krydderi klæder retten godt, så pas på med at være for nærig.
Anret risene i bunden af en dyb tallerken og kom aubergine og kokossauce ovenpå. Slut af med rosenkål, cashewnødder og plukkede basilikumblade.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()