0
Baconruller på cremet spidskål med rosmarin-hasselbagte kartofler

Baconruller på cremet spidskål med rosmarin-hasselbagte kartofler

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hakket grisekødrosmarinsalt & peberolie/smør
1 min.
Kartofler

Ovnen forvarmes til 220 grader. Sæt en bageplade med bagepapir ind for at forvarme.

Kartoflerne skylles, og deles på langs.
Skær en masse små snit 2/3 ned igennem hver kartoffel. 
Kartoflerne sættes på bagepladen, dryppes med god olivenolie og peber. Der skal ikke salt på kartoflerne endnu!
Pres et par småkviste rosmarin ned i hver kartoffel, og bag dem i ovnen, til de er sprøde udenpå og møre indeni. Det tager 20-30 min., alt efter hvor mange du laver mad til.

Når kartoflerne er færdige, drysses de med salt, og anrettes på et fad.

hakket grisekødbacon i skiverspidskålrosmarinfløde 38% (piskefløde)citronolie/smørsalt & peber
10 min.
Baconruller

Kødet røres sejt med salt og peber, og formes til 2 buttede "cigarer" pr. person. 
Rul bacon om rullerne, og steg dem i smør/olie i en pande, der kan gå i ovnen. Start med at stege den side, hvor baconen overlapper, så svejses "lapperne" godt sammen.

Imens rullerne bruner, snittes spidskålen fint.
Citronskrællen rives fint.

20 min.
Baconruller II

Når rullerne er godt brunede, tages de af panden. Steg spidskålen til den falder sammen. Tilsæt fløden, og smag til med citronsaft, citronskræl, salt og peber.

Baconrullerne lægges ovenpå kålen, og hele panden sættes ind i ovnen under kartoflerne.  
Bag i 10 min., til rullerne lige er gennemstegte.

30 min.
Servering

Baconfadet sættes på bordet sammen med kartoflerne.

~Velbekomme~ 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?