Ovnen forvarmes til 220 grader. Sæt en bageplade med bagepapir ind for at forvarme.
Kartoflerne skylles, og deles på langs.
Skær en masse små snit 2/3 ned igennem hver kartoffel.
Kartoflerne sættes på bagepladen, dryppes med god olivenolie og peber. Der skal ikke salt på kartoflerne endnu!
Pres et par småkviste rosmarin ned i hver kartoffel, og bag dem i ovnen, til de er sprøde udenpå og møre indeni. Det tager 20-30 min., alt efter hvor mange du laver mad til.
Når kartoflerne er færdige, drysses de med salt, og anrettes på et fad.
Kødet røres sejt med salt og peber, og formes til 2 buttede "cigarer" pr. person.
Rul bacon om rullerne, og steg dem i smør/olie i en pande, der kan gå i ovnen. Start med at stege den side, hvor baconen overlapper, så svejses "lapperne" godt sammen.
Imens rullerne bruner, snittes spidskålen fint.
Citronskrællen rives fint.
Når rullerne er godt brunede, tages de af panden. Steg spidskålen til den falder sammen. Tilsæt fløden, og smag til med citronsaft, citronskræl, salt og peber.
Baconrullerne lægges ovenpå kålen, og hele panden sættes ind i ovnen under kartoflerne.
Bag i 10 min., til rullerne lige er gennemstegte.
Baconfadet sættes på bordet sammen med kartoflerne.
~Velbekomme~
Kundekommentarer ()