Start med at tænde ovnen på 225 grader.
Vikl hvert stykke kylling ind i 2 skiver bacon, og steg dem på en pande, til baconen er gylden. Pensl med BBQ-sauce, og sæt panden ind i den forvarmet ovn, til kyllingen netop er gennemstegt.
Fif: Kom gerne et par hele upillede hvidløgsfed på panden, når du steger kyllingen i ovnen.
Kog quinoa i rigeligt godt saltet vand i 12-15 min. Lad dem dryppe af i en sigte.
Soigner asparges, og kassér den nederste træede del. Steg asparges 1-2 min. på panden, hvor du stegte kyllingen. Pres 1-2 fed hvidløg over, og steg dem med sammen med en klump smør. Krydr med salt og peber. Vend de kogte quinoa på panden sammen med asparges. Smag til med salt og peber.
Fif: Er der noget BBQ sauce tilbage, vendes det med i quinoaen.
Som vist på billedet drysset med klippet karse.
Kundekommentarer ()