0
Bacon BBQ stegt Hopballekylling med dansk quinoa og grønne asparges

Bacon BBQ stegt Hopballekylling med dansk quinoa og grønne asparges

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Sommer
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kyllingebryst uden skindbaconBBQ sauce
0 min.
Kylling & bacon

Start med at tænde ovnen på 225 grader.

Vikl hvert stykke kylling ind i 2 skiver bacon, og steg dem på en pande, til baconen er gylden. Pensl med BBQ-sauce, og sæt panden ind i den forvarmet ovn, til kyllingen netop er gennemstegt.

Fif: Kom gerne et par hele upillede hvidløgsfed på panden, når du steger kyllingen i ovnen. 

quinoa
5 min.
Quinoa

Kog quinoa i rigeligt godt saltet vand i 12-15 min. Lad dem dryppe af i en sigte.

grønne aspargeshvidløgBBQ sauce
20 min.
Stegte grønne asparges & quinoa

Soigner asparges, og kassér den nederste træede del. Steg asparges 1-2 min. på panden, hvor du stegte kyllingen. Pres 1-2 fed hvidløg over, og steg dem med sammen med en klump smør. Krydr med salt og peber. Vend de kogte quinoa på panden sammen med asparges. Smag til med salt og peber. 

Fif: Er der noget BBQ sauce tilbage, vendes det med i quinoaen. 

karse
25 min.
Anretning:

Som vist på billedet drysset med klippet karse. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?