Grønt: Halver champignonerne og skær squash og aubergine i grove stykker. Varm lidt olie op på en pande og rist grøntsagerne ved middel varme til de er gyldne og møre. Smag til med salt og peber.
Sauce: Skær løg og tomater i tern og hak hvidløgene fint. Sauter løg og hvidløg i lidt olie til de er bløde og klare. Tilsæt tomater, oregano og hvidvin og lad det simre til væden er kogt helt ind. Tag gryden af varmen, lad den køle af i 2 min. og rør derefter yoghurten i. Smag til med salt og peber og server straks.
Fisk: Smør hver fiskefilet med et tyndt lag sennep på den ene side, læg et par salvieblade på og krydr med salt og peber. Rul fileterne sammen om salvien og svøb hver rulle i en skive bacon, så den dækker hele overfladen. Forvarm ovnen til 225 grader på grillfunktionen og sæt rullerne ind midt i ovnen. Bag 6-8 min. til baconen er gylden og fisken mør.
Giv ovnbagte kartofler og en sprød grøn salat til.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kommentarer og forslag til opskriften