Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Del blomkålet ud i store stykker (ca. 2 stk. pr. kuvert), og gnid dem med lidt olivenolie, salt og krydderblandingen.
Bag dem på en bageplade i ca. 20-25 min., til de har taget godt med farve, og er blevet møre.
Kom bulgur i en skål med lidt salt, og hæld kogende vand over, til det står ca. 2-3 cm over bulguren. Lad bulguren trække i 10-15 min. med låg på, til alt vandet er absorberet.
Skyl appelsinen, og riv skallen fint. Læg skallen til side til senere.
Pil appelsinen, skær den i skiver, og skær derefter skiverne i mundrette bidder.
Pluk salaten ud i blade, og skyl dem. Vend salat, appelsinskal og yoghurt sammen i en skål.
Rist cashewnødderne let på en tør pande, og hak dem derefter groft.
Løsn bulguren med en gaffel, og vend appelsinstykker og rosiner ned i. Smag til med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Anret bulguren med blomkål ovenpå og den cremede salat på siden. Slut af med et drys nødder.
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kundekommentarer ()