0
Bagt blomkål på bulgur med appelsin, rosiner og yoghurt

Bagt blomkål på bulgur med appelsin, rosiner og yoghurt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Soya, Nødder, Jordnødder, Muskatnød, Sesam, Cashewnødder, Gluten, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
blomkålras el hanout
1 min.
Blomkål

Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft.

Del blomkålet ud i store stykker - ca. 2 stykker pr. kuvert. Gnid dem med lidt olivenolie, salt og krydderblandingen.

Bag dem på en bageplade i ca. 20-25 min., til de har taget godt med farve og er blevet møre.

bulgur
5 min.
Bulgur

Kom bulgur i en skål med lidt salt, og hæld kogende vand over, til det står ca. 2-3 cm over bulguren. Lad bulguren trække i 10-15 min. med låg på, til alt vandet er absorberet.

appelsincashewnødderhjertesalatyoghurt 3,5 %
10 min.
Grønt

Skyl appelsinen, og riv skallen fint. Læg skallen til side til senere.

Pil appelsinen, skær den i skiver, og skær derefter skiverne i mundrette bidder.

Pluk salaten ud i blade, og skyl dem. Vend salat, appelsinskal og yoghurt sammen i en skål.

Rist cashewnødderne let på en tør pande, og hak dem derefter groft.

30 min.
Anretning

Løsn bulguren med en gaffel, og vend appelsinstykker og rosiner ned i. Smag til med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.

Anret bulguren med blomkål ovenpå og den cremede salat på siden. Slut af med et drys nødder.

Velbekomme!

Bonusinfo

Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.

Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?