Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær det øverste af den grønne top af fenniklen. Skær den herefter i tykke skiver og læg dem på et stykke bagepapir på en bageplade.
Dryp lidt olivenolie ud over og krydr med salt og friskkværnet peber.
Bag i ovnen i ca. 20 min til de er møre.
Tag fisken ud af køleskabet og dup den tør med et stykke køkkenrulle. Del fisken i kuvertstykker. Krydr med salt og peber og læg den i et smurt ildfast fad.
Bag fisken ca. 10-15 min i bunden af ovnen samtidig med fenniklen.
Kom couscousen op i en skål og dæk den med kogende vand. Lad den trække under låg i ca. 10 min.
Herefter løsnes couscousen med en gaffel og der smages til med olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Rens svampene og skær dem i skiver.
Vask æblet og skær det i små tern.
Steg svampene på en god varm pande, med en smule olie, til de har taget godt med farve og er møre. Ca. 3-4 min. Et minuts tid inden svampene er færdige, tilsætter du æbleternene til panden og lader dem stege med kort.
Vend svampe, æbler og små "klatter" af gedeost ned i couscousen - og et godt skud fint revet citronskal.
Anret couscousen i bunden af en tallerken med den bagte fisk ovenpå - og fennikel på siden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()