0
Bagt fennikel med rucola, grape og fettucine
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Mælk, Nødder, Jordnødder, Gluten, Sesam, Soya

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
fennikel med top
1 min.
Fennikel

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft, og sæt en stor gryde, godt saltet vand over at koge til pasta.

Skyl fenniklen, og skær den i tykke skiver. Dryp et par dråber olivenolie på, og krydr med lidt salt.

Bag dem på en bageplade i ca. 20 min., til de er møre og har taget lidt farve.

rucolarød grapefrugtgrøn squash
5 min.
Salat

Skyl squashen, og skær den i små tern. Skræl grapefrugten, skær den i skiver og derefter i mundrette bidder. 

Vend rucola, squash og grapestykker - og evt. overskydende grapesaft - sammen i en skål.

valnøddekernerfetafettuccinefennikel med top
20 min.
Valnødder, feta, fennikel og fettuccine

Hak nødderne fint med en kniv, og drys dem over fennikelerne i ovnen 5 min. før de er færdige, så nødderne lige kan varme lidt med.

Skær fennikelerne i mindre bidder med en kniv, når de er møre.

Kog pastaen efter anvisning på pakken, til den er al dente.

Smuldr fetaosten ud i små stykker, og kom dem op i en stor skål.

30 min.
Anretning

Kom den kogte pasta op i skålen til osten. Tilsæt fennikel, valnødder og et par dråber olivenolie.

Smag til med salt og friskkværnet peber.

Anret pastaen i en dyb tallerken med salaten ved siden af.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?