Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft, og sæt en stor gryde, godt saltet vand over at koge til pasta.
Skyl fenniklen, og skær den i tykke skiver. Dryp et par dråber olivenolie på, og krydr med lidt salt.
Bag dem på en bageplade i ca. 20 min., til de er møre og har taget lidt farve.
Skyl squashen, og skær den i små tern. Skræl grapefrugten, skær den i skiver og derefter i mundrette bidder.
Vend rucola, squash og grapestykker - og evt. overskydende grapesaft - sammen i en skål.
Hak nødderne fint med en kniv, og drys dem over fennikelerne i ovnen 5 min. før de er færdige, så nødderne lige kan varme lidt med.
Skær fennikelerne i mindre bidder med en kniv, når de er møre.
Kog pastaen efter anvisning på pakken, til den er al dente.
Smuldr fetaosten ud i små stykker, og kom dem op i en stor skål.
Kom den kogte pasta op i skålen til osten. Tilsæt fennikel, valnødder og et par dråber olivenolie.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Anret pastaen i en dyb tallerken med salaten ved siden af.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()