Tomater: Skyl forsigtigt tomaterne, så de ikke falder af stilken. Klip små klaser med 3-4 tomater og dryp dem med olie rørt sammen med honning, salt og peber. Bag dem i en 125 grader varm ovn i ca. 45 min. til tomaterne er gyldne og runkne i skindet (kan gøres i forvejen).
Fisk: Skær fileten ud i pæne portionsstykker, pensl dem på alle sider med smør og krydr med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad og bag dem i en 200 grader varm ovn i 12-15 min. til de netop er møre.
Porresauce: Rens porrerne og snit dem i tynde skiver. Sauter dem i lidt smør til de begynder at bliver bløde. Tilsæt Noilly Prat, hvidvin og fløde og lad det simre til konsistensen er blød og cremet. Rør kapers i og smag til med salt og peber.
Fordel saucen over fisken og server sammen med små kogte kartofler vendt med friskhakkede krydderurter, en sprød grøn salat og godt groft brød.
Kommentarer og forslag til opskriften