Creme: Rør creme fraiche, karry, sennep, hakket dild, salt og peber sammen og smag til.
Fisk: Snit porre og forårsløg i skrå skiver. Skær rødløget i tynde både, hvidløgene i tynde skiver og purløget i 1 cm lange stykker. Vend løgene sammen, krydr med salt og peber og læg dem på midten af et kvadratisk stykke bagepapir (se video ovenover). Dup fiskene tørre, gnid dem i citronskal, salt og peber og læg dem ovenpå løgene. Dryp med olivenolie og luk bagepapiret løst sammen om fiskene, så der dannes en pakke. Bag den i ovnen ved 210°C i 25-30 min. alt efter størrelse, til fiskene er gennembagte og løgene møre.
Server retten med fx bagte rødbede- og kartoffelbåde.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften