Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær græskarret ud i store både. Du behøver ikke skrælle. Gnid dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber - og bag dem i ovnen ca. 20-25 min. til de er gyldne og møre.
Kom currypaste og kokosmælk op i en kasserolle og kog det en smule ind til det tykner. Smag til med lidt salt - eller soya, hvis du har.
Rør kødet sammen med lidt salt og groftkværnet sort peber i en skål. Form små kødboller og steg dem på en pande i en smule olivenolie ca. 10 min i alt, til de er gyldne og gennemstegt.
Skær agurken i tern og hak korianderen groft - både stilke og blade.
Skær lime i både.
Hak nødderne groft.
Anret græskar og kødboller i en dyb tallerken. Kom lidt sovs over og drys med nødder, koriander og agurk. Kom limebåde på siden inden servering.
Kundekommentarer ()