0
Bagt græskar med kødboller, kokosmælk og agurk
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder, Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hokkaido græskar
1 min.
Bag græskar

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skær græskarret ud i store både. Du behøver ikke skrælle. Gnid dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber - og bag dem i ovnen ca. 20-25 min. til de er gyldne og møre. 

kokosmælktikka curry
5 min.
Lav sovsen

Kom currypaste og kokosmælk op i en kasserolle og kog det en smule ind til det tykner. Smag til med lidt salt - eller soya, hvis du har.

hakket svinekød 6-9%
10 min.
Steg kødboller

Rør kødet sammen med lidt salt og groftkværnet sort peber i en skål. Form små kødboller og steg dem på en pande i en smule olivenolie ca. 10 min i alt, til de er gyldne og gennemstegt.

agurkkoriandercashewnødderlime
20 min.
Skær tilbehør

Skær agurken i tern og hak korianderen groft - både stilke og blade.

Skær lime i både.

Hak nødderne groft.

30 min.
Anretning

Anret græskar og kødboller i en dyb tallerken. Kom lidt sovs over og drys med nødder, koriander og agurk. Kom limebåde på siden inden servering.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?