Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 180 grader.
Kom couscous i en skål, der kan tåle varme. Hæld kogende vand over, så det netop dækker, og tilsæt lidt salt. Lad den trække tildækket med film i 5 min.
Rør i couscoussen med en ske, når den er afkølet let, og tilføj krydderiblandingen (brug halvdelen her).
Tilsæt olivenolie og citronsaft samt lidt fintrevet skal af den gule del af citronen (gem lidt til fisken).
Pluk og hak dilden (gem en smule til pynt), og kom den i sammen med fine tern af peberfrugt og tomat. Tilsæt også de flade nektariner skåret i både, og smag til med salt og peber.
Del fisken i mindre stykker, og krydr dem med salt og peber. Fordel en klat smør på hvert stykke sammen med det resterende krydderi og lidt citronskal.
Kom fisken i et ildfast fad med bagepapir i bunden. Krydr med lidt salt, og dryp et par dråber olivenolie over.
Kom fisken i den 180 grader forvarmede ovn, og bag den i 12-14 min.
Som vist på billedet.
Pynt med det sidste dild.
Skagenfood Secret krydderi er Skagenfoods egen særlige krydderiblanding, der er til perfekt til skaldyr, grillet hvid fisk og ikke mindst laks.
Ingredienser: Løgpulver, dildspidser, fennikel, korianderfrø, citronskal, timian, hvidløgspulver, urteboullion, sort og rosa peber. Alle ingredienser er økologiske.
Kommentarer og forslag til opskriften