Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Riv kartoflerne på den grove side af et rivejern, og snit løget helt fint
med en skarp kniv.
Kom begge dele op i en skål, krydr grundigt med salt og friskkværnet
peber, og knug så meget vand ud af massen som muligt.
Varm en stor pande op ved mellem varme, tilsæt en god sjat olie, og
læg et ca. 2 cm højt lag af kartoffelblandingen på panden. Steg stille og
roligt 3-4 min., vend så forsigtigt röstien, og steg yderligere i 3-4 min.
Gentag, hvis du har mere kartoffelmasse.
Del fisken i kuvertstykker, og gnid dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet
peber. Læg dem i et ildfast fad, og bag fisken i ovnen i ca. 15
min.
Snit spidskål og mynteblade fint med en kniv, og hak kapers groft.
Vend mynte, kapers, spidskål og creme fraiche sammen i en skål.
Anret den bagte fisk sammen med rösti og spidskålssalat på en tallerken.
Kommentarer og forslag til opskriften