0
Bagt havkatfilet med dild, citron og couscous

Bagt havkatfilet med dild, citron og couscous

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord. 

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Skagenfood Secret-kryddericouscouscitrontomaterrød peberfrugtparaguayosdild
1 min.
Couscous

Tænd ovnen på 180 grader, og lad den forvarme.

Kom couscoussen i en skål, der kan tåle varme. Hæld kogende vand over, så det netop dækker, og tilsæt lidt salt. Lad den trække tildækket med film i 5 min. Rør i couscoussen med en ske, og når den er afkølet let, smuldres couscoussen fra hinanden med fingrene, mens du tilføjer krydderiblandingen (brug halvdelen her). Tilsæt generøse mængder af din bedste olivenolie og citronsaft samt lidt fintrevet skræl af den gule del af citronen (gem lidt til fisken). Pluk og hak dilden (gem en smule til pynt), og kom den i sammen med fine tern af peberfrugt og tomat. Tilsæt også paraguayos skåret i både. Smag til med salt og peber.

Skagenfood Secret-krydderihavkatfilet
5 min.
Fisk

Del fisken i mindre stykker, og krydr dem med salt og peber. Fordel en klat smør på hvert stykke sammen med det resterende krydderi og lidt citronskal. Kom fisken i et ildfast fad med bagepapir i bunden. Krydr med lidt salt, og dryp et par dråber olivenolie over. Kom fisken i en 180 grader forvarmet ovn i 12-14 min.

dild
20 min.
Anretning

Som vist på billedet, pyntet med det sidste dild.

Bonusinfo

Skagenfood Secret krydderi er Skagenfoods egen særlige krydderiblanding, der er til perfekt til skaldyr, grillet hvid fisk og ikke mindst laks. 

Ingredienser: Løgpulver, dildspidser, fennikel, korianderfrø, citronskal, timian, hvidløgspulver, urteboullion, sort og rosa peber. Alle ingredienser er økologiske.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?