Fisk: Rens havtaskehalen som anvist på bagsiden. Kog de hele hvidløgsfed 5 min. i lidt vand, pil dem og hak dem (ikke for fint). Drys halvdelen af hvidløg og timian i bunden af et velsmurt ildfast fad. Læg havtaskefileterne ovenpå og drys med resten af hvidløg og timian. Top med tynde skiver smør og bag ved 200 grader i 5 min. Dryp halvdelen af vineddiken over fisken og bag yderligere 5 min. Gentag med resten af vineddiken og bag til fisken er netop mør (i alt ca. 15-20 min.).
Tomater: Pisk honning, olie, salt og peber sammen i en skål og vend tomaterne deri. Kom dem i et lille ildfast fad og bag dem ved 200 grader i ca. 10 min. til de revner let. Lad dem køle en anelse af inden servering - da honningen bliver meget varm.
Server retten med små ovnbagte kartofler, en sprød grøn salat og/eller sauterede grøntsager.
Kommentarer og forslag til opskriften