Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Skyl græskarret grundigt, og fjern evt. urenheder. Du behøver ikke skrælle græskarret. Skær det ud i grove både. Vend bådeme med lidt olivenolie, salt og krydderblandingen.
Bag græskarbådene på en bageplade i 20-25 min., til de er møre og har taget lidt farve.
Skyl grønkålen, og rib bladene af stilkene. Pluk bladene ud i mundrette stykker. Skyl blommer, og skær dem ud i grove tern.
Dræn mozzarellaen, og pluk den ud i små bidder.
Varm en stor pande op ved middelhøj varme. Rist først græskarkernerne, til de har taget lidt farve, og tag dem så af panden igen.
Tilsæt lidt olivenolie til panden, og steg grønkålen, til den har taget lidt farve og er faldet en smule sammen. Tag panden af varmen, og smag til med salt. Vend græskarkernerne og masser af limesaft i grønkålen.
Anret græskar og grønkål på en tallerken, og kom mozzarella og blommer henover. Slut af med at dryppe lidt olivenolie over retten.
Velbekomme!
Biryani krydderimix: 50% Madras karry, 15% grønne kardemommefrø, 15% gurkemeje, 10% kanel, 5% laurbærblade.
Kundekommentarer ()