Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tag fisken ud af køleskabet, og dup den tør med et stykke køkkenrulle. Del fisken i kuvertstykker. Krydr dem med salt og peber, og læg dem på skindsiden i et smurt ildfast fad til senere. Sæt ikke fadet på køl. Tænd ovnen på 170 grader.
Sæt en stor gryde med godt saltet vand over at koge, ligesom hvis du skulle koge pasta.
Mens vandet koger op, kan du skære broccolien ud i buketter, gerne med masser af stok på.
Kog broccolibuketterne í 2-3 min., og kom dem derefter op i en stor skål.
Dræn kikærterne, og kom dem op i en lille gryde med lidt olivenolie. Lun dem godt igennem ved lav varme, og krydr med salt og peber.
Sæt fisken i ovnen, og bag den i ca. 15 min.
Skær stenene ud af blommerne, og del dem i mundrette bidder.
Kom blommerne op i skålen til broccolien. Skyl og pluk dild ned i, og gem lidt til pynt. Tilsæt også creme fraiche og krydderiet. Vend det hele let rundt.
Tag fisken ud af ovnen, pil skindet af, og pluk kødet i store, rustikke stykker.
Anret kikærterne i bunden af en dyb tallerken. Kom fisk og broccolisalat ovenpå, og pynt med lidt dild.
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kundekommentarer ()