Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft - og sæt en stor gryde godt saltet vand over, til at koge nudler i.
Skyl blomkålen og pluk den ud i buketter. Snit buketterne super tyndt med en skarp kniv eller på et mandolinjern. Kom skiverne op i en skål, tilsæt kimchimarinaden og vend godt rundt. Lad det trække til servering.
Gnid fiskefiletterne med lidt olivenolie, krydr med salt og friskkværnet peber og rul dem fra hale til hoved.
Sæt rullerne i et ildfast fad og bag fisken i ovnen til de er møre - ca. 15 min.
Fjern stenen i avokadoen og skær kødet ud i mundrette bidder. Vend dem med fintrevet limeskal og lime saft. Krydr med salt.
Fjern top og rod på forårsløgene, skær dem i mundret længde og steg dem på en mellemvarm pande i lidt olivenolie, til de har taget godt med farve og er blevet møre. Ca. 5 min.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken - til de er al dente. Vend dem med en smule olivenolie når de er færdige.
Anret nudlerne i bunden af en dyb tallerken med fisken ovenpå. Kom avokado, peanuts og forårsløg ovenpå og tilsidst blomkålen.
Velbekomme!
Kimchi som i udgangspunktet er mælkesyre fermenteret napakål (kinakål) er i Korea en ufravigelig og fuldstændigt uundværlig del af basiskosten. Koreanerne spiser den til alle måltider, som en form for relish der bruges som ingrediens i et utal af koreanske retter, og dermed konsumeres i enorme mængder.
Kundekommentarer ()