0
Bagt ising/skærising med kimchikål, nudler og avokado

Bagt ising/skærising med kimchikål, nudler og avokado

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
blomkålkimchi krydderiblanding
1 min.
Blomkål

Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft - og sæt en stor gryde godt saltet vand over, til at koge nudler i.

Skyl blomkålen og pluk den ud i buketter. Snit buketterne super tyndt med en skarp kniv eller på et mandolinjern. Kom skiverne op i en skål, tilsæt kimchikrydderierne sammen med lidt olie og god eddike og vend godt rundt. Lad det trække til servering.

isingfilet
5 min.
Ising

Gnid fiskefiletterne med lidt olivenolie, krydr med salt og friskkværnet peber og rul dem fra hale til hoved. 

Sæt rullerne i et ildfast fad og bag fisken i ovnen til de er møre - ca. 15 min.

forårsløgavokadolime
15 min.
Grønt

Fjern stenen i avokadoen og skær kødet ud i mundrette bidder. Vend dem med fintrevet limeskal og lime saft. Krydr med salt.

Fjern top og rod på forårsløgene, skær dem i mundret længde og steg dem på en mellemvarm pande i lidt olivenolie, til de har taget godt med farve og er blevet møre. Ca. 5 min.

nudler
20 min.
Nudler

Kog nudlerne efter anvisning på pakken - til de er al dente. Vend dem med en smule olivenolie når de er færdige.

peanuts
30 min.
Anretning

Anret nudlerne i bunden af en dyb tallerken med fisken ovenpå. Kom avokado, peanuts og forårsløg ovenpå og tilsidst blomkålen.

Velbekomme!

Bonusinfo

Kimchi krydderiblanding indeholder:

  • Paprikaflager
  • Hvidløgspulver
  • gochugaru, koreansk chili

Næringsindhold pr. person:

Energi:
899 kcal
Fedt:
47,2 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,5 g
Kulhydrat:
72,8 g
heraf sukkerarter:
2,9 g
Kostfibre:
9,5 g
Protein:
43,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?